View My Stats

martes, 8 de septiembre de 2009

Ara sobre la droga...i aquí encara hi ha més teca

Sobre aquest tema molts veïns del barri tenim massa informació, i imatges més impactants que les de les prostitutes fent la seva feina.
Aquest article de l'Avui potser serà el primer d'una nova sèrie.

7 comentarios:

  1. Ai, que m'he descuidat de dir per què sou una colla de fatxes. Jo vaig anar a una bona ascola (els meus pares són famílies com cal, no com vosaltres, xarnegus ravaleros) i per tant sóc més intel·ligent que vusaltres.

    Al Raval hi ha molta divarsitat, això és superguai. Vusaltras no sembleu antendre que si us roben, us escupen, us violen o us donen una pallissa, haurieu d'estar agraits i no queixar-vos. Sou uns racistes i uns intolerants. Us ho juru per esnupi.

    ResponderEliminar
  2. sí, és el que passa quan un barri s'hi especula i s'el gentrifica com el raval: que una colla de pijos fills de classe alta s'alarmen quan veuen la conflictivitat dels barris plens de classes populars. en comptes de demanar politiques socials, reclamar mesures punitives! evidentment, si són una colla d'immigrants!

    ResponderEliminar
  3. "Anònimo", parles sense cap coneixement, prejutges i et mous dintres d'uns clixès gastadíssims. Primer: què et fa pensar que som fills de classe alta i pijos? realment creus que estaríem vivint aquí si ho fóssim? Tens idea de la quantitat de gent de edats enormement diferents que fa tres, deu o cinquanta anys que viu al barri? on has vist, en quina part del blog, que nosaltres reclamem mesures punitives i estem en contra de les polítiques socials? hi ha una sola frase en contra d'algun col·lectiu d'immigrants?
    Es veu que desitjar un barri on no t'agredeixin o et robin a qualsevol cantonada és de fatxa. Per ser d'esquerres sembla que has d'estar a favor que les dones s'hagin de prostituir, que al comerciant que amb prou feines manté el negoci li robin la recaptació del dia o que hi hagi gent tirada al mig del carrer amb la dignitat totalment perduda.
    "Anónimos", esteu convidats a venir a la nostra propera reunió, així trencareu algun d'aquests tòpics tan mastegats que us dificulten la visió de la realitat.

    ResponderEliminar
  4. "Anónimo" te vendo mi piso por 30000 euros, es una ganga, así podrás codearte con los chorizos, los traficantes y las prostitutas.Estarías en tu ambiente porque haber ido a una buena escuela no te exime de ser un analfabeto, en tu comentario hay por lo menos 10 faltas de ortografía.

    ResponderEliminar
  5. El pijoprogre habita als barris alts de la ciutat. Es sent culpable per ser ric i per això empatitza amb els pobres. Però no amb els que tenen una vida més o menys honrada, aquests els detesta perquè no s'han rebel·lat contra el sistema que els oprimeix. El pijoprogre admira aquells pobres que s'han passat a la delinqüència. Els que han matat, robat o violat per venjar-se de la societat. Fins i tot, si aquests han deixat de ser pobres i controlen grans corporacions criminals, continuen despertant les simpaties del pijoprogre.

    Detesta la policia i l'aplicació de lleis democràtiques però admira les vendettas dels grans caps mafiosos perquè ells sí que en saben de justícia social. Detesta també les accions veïnals no violentes, menysprea els pobres que no són violents perquè els considera còmplices del sistema.

    Molts cops el pijoprogre s'implica en la lluita, ja sigui unint-se directament a grups de deilnqüents o consumint drogues o prostitució, per tal de mantenir aquests negocis.

    ResponderEliminar
  6. A l´anònim que ens qualifica de fatxes: si ens consideres així per denunciar la realitat que ens envolta i que prou bé ha quedat descrita al blog, deus tenir un autoconcepte penós ja que sembla que seria l´hàbitat on estaries còmode. Fes-t´ho mirar! O és que els teus ingressos tenen a veure amb aquesta immundícia?

    ResponderEliminar