View My Stats

jueves, 31 de diciembre de 2009

Algunes notícies

Les notícies del nostre barri per acomiadar l’any, malauradament, segueixent sent les mateixes que tant hem denunciat durant aquest 2009.
Us deixem un recull d’algunes d’elles:
repunt de morts per sobredosi Avui, la necessitat de reglamentar les llicències d’apartaments turístics, Avui, els « pisos pastera » El País
augment del número d’indigents El Mundo

5 comentarios:

  1. Fantastic,no ens gastem ni un euro en rehabilitar
    els drogodependents,pero si per conseguir que
    segueixin consumin,esclar, aqui hi ha la gallina dels ous d'or. Perque imagineuse que la rahabilitacio funciones,i ens quedesim sense drogadites...seria una desgracia per els que viuen d'aquet pervers comerç i logicament aixo no ho poden permetre,que farien aquesta bona gent que viuen molt bé sobre la desgracia dels altres?.

    ResponderEliminar
  2. Àmbit Prevenció, quina gran tasca que fan. Tant de bo es traslladin a la Plaça de Sant Jaume.

    ResponderEliminar
  3. Es una vergueza pasar por la calle guardia con arc del teatre, la inmobiliaria grupo sastre tiene un solar cerrado desde hace años,en el viven decenas de ocupas.

    ResponderEliminar
  4. La mejor forma para que los vecinos dejen sus propiedades a precio de saldo es inundar el barrio de lo peor de la ciudad, desde el Ayuntamiento justifican que en algún lugar han de estar, y que aquí todos juntos están mas localizables. Cuando quieran vender el terreno de las Drassanas, después de haberse apoderado de el a precios de risa, trasladaran los ambulantes mercados de la droga, a otro Can Tunis que interese re-calificar. Y los ocupas están donde los permiten estar, y algunos de estos, como el caso del c/ Ohm, donde el mismo Ayuntamiento desempadrono a los dueños verdaderos, y empadrono a la ocupa.

    El PSC-PSOE: presuntamente controla Jueces, Fiscales, Abogados, SITEL, .......

    Con mas de 30 años gobernando han tejido un poder Absoluto y Maquiavelista.

    ResponderEliminar
  5. Però és que ningú de vosaltres ha viscut els anys 80??? Els atracaments i el consum de droga era molt més gran que ara. No crec que cap de vosaltres tingui por real a sortir de casa, els anys 80 sí que n'hi havia de por. I ara feu un escàndol que aleshores no hauríeu fet.

    Esteu molt més a prop de Hitler del que us penseu

    ResponderEliminar