View My Stats

miércoles, 7 de agosto de 2013

BRUTICIA ALS CARRERS DEL RAVAL I CIUTAT VELLA

La ciutat sense xiclets 

Barcelona inverteix 20.000 euros en retirar 55.714 xiclets dels carrers

Ciutat Vella
A Ciutat Vella, s’actua a la plaça dels Àngels, carrer Pelai, Tallers, Cucurulla, del Pi, plaça de Sant Josep Oriol, plaça Bonsuccés, passeig del Born i passeig de Joan de Borbó.

Des de l’inici del desplegament de la 2a fase del pla de millora de la neteja viària, al mes de març, s’ha actuat sobre un total de 297.775 m2 de vorera per eliminar xiclets i taques, el que suposa que s’han netejat 55.714 unitats de xiclets i 707 taques. D’aquest total, 1.152 unitats es trobaven sota d’elements de mobiliari urbà, com bancs, contenidors i papereres, entre altres.
Aquest programa de neteja es va iniciar al mes de març, com a actuació programada per retirar les taques de les voreres, de xiclets, oli de vehicle, taques sota de papereres, etc..., de les zones més emblemàtiques i concorregudes de cada districte, especialment a llocs on els ciutadans gaudeixin de l’espai públic, com places, zones de vianants, accessos a llocs de gran afluència, rambles i entorn d’escoles.
La neteja de xiclets i taques es realitza a tots els districtes de la ciutat, amb equips dotats de vehicles d’aigua a alta pressió i vapor d’aigua, que realitzen una neteja més en profunditat als espais del carrer més castigats per les taques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario