View My Stats

martes, 6 de agosto de 2013

Cau una banda que venia droga a turistes a Ciutat Vella utilitzant llauners

Cau una banda que venia droga a turistes a Ciutat Vella utilitzant llauners

Cae una banda de 'lateros' que vendía drogas en Ciutat Vella

Els set detinguts, pakistanesos, són a la presó i l'operació continua oberta

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda de traficants que venia cocaïna, èxtasi, LSD, haixix i marihuana a turistes al districte de Ciutat Vella utilitzant llauners que deambulen per zones turístiques com a intermediaris.
Segons ha informat aquest dimarts la policia catalana, han detingut set pakistanesos que regentaven un punt de venda molt actiu de tot tipus de drogues al barri Gòtic, que buscava captar principalment turistes perquè els venia els estupefaents a un preu molt superior a l'habitual.
El grup actuava de manera "organitzada i estructurada" per captar clients i evitar ser descoberts, i arribaven als clients mitjançant 'llauners' que oferien droga als vianants dissimulant amb la venda de begudes.
Una vegada el turista acceptava la compravenda, el venedor ambulant es posava en contacte amb una tercera persona o acompanyava el client al pis on es feia la transacció, que estava sota la vigilància d'altres membres del grup per prevenir ser descoberts per la policia.
A l'immoble es realitzava la venda de manera "ràpida i discreta", segons els Mossos, i el grup impedia que els clients poguessin consumir al pis o a l'escala per evitar aixecar sospites entre els veïns o la policia.
El 31 de juliol els investigadors van registrar el pis per ordre judicial i van incautar cocaïna, marihuana, haixix, èxtasi i LSD valorats en 4.428 euros amagada dins de la rentadora, 1.500 euros en bitllets petits i substància de tall.


No hay comentarios:

Publicar un comentario