View My Stats

jueves, 17 de octubre de 2013

Actuació municipal contra mueblés

L'Ajuntament de BCN precinta set pisos del Raval que funcionaven com a 'meublés'

Barcelona precinta siete pisos que funcionaban como 'meublés' ilegales en el Raval

El Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest dijous al matí set pisos dels carrers de Robador, Sant Ramon i passatge Bernardí que funcionaven com meublés il·legals, ja que no tenien cap llicència per desenvolupar aquesta activitat. El precintament l'han portat a terme els serveis tècnics del districte de Ciutat Vella amb col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona.

És la primera vegada que es precinten de forma simultània diversos pisos d'una mateixa zona que funcionen com a 'meublé'. Aquest nou procediment respon a una iniciativa portada a terme per Ciutat Vella per a evitar que l'activitat es traslladi d'un pis a un altre al precintar-los, fet que s'ha demostrat en anteriors ocasions que passa, segons informa el consistori a través d'un comunicat.

Aquesta actuació respon a un programa d'intervencions que s'està portant a terme a la zona de Sant Ramon i Robador, i que va arrencar amb el Pla d'Acció de Salvador Seguí. Aquest pla d'accions s'ha concretat en projectes de dinamització comercial, cultural, social i veïnal, així com en intervencions de millora urbana de l'entorn, i en accions de caràcter urbanístic, com per exemple la declaració de l'àrea de Conservació i Rehabilitació de Sant Ramon i Robador.

1 comentario:

  1. No tinc paraules.
    Moltes Gràcies Mercè Homs. Ara si que anem pel bon camí. A veure si finalment s'aconsegueix que els veíns puguin transitar tranquils pel carrer i a les escales de veïns també hi hagi una molt millor convivènca entre els veïns.

    ResponderEliminar