View My Stats

jueves, 31 de octubre de 2013

no tenia sang abans de ser reduït, ja es sap qui és l'agent que va donar cops

La Policía Nacional ja sap qui és l'agent que va donar cops al cap de l'empresari

Dos testigos dicen que sólo vieron sangre del empresario del Gaixample tras los golpes de los mossos 

Testimonis del Raval asseguren que Benítez no tenia sang arran de la baralla però sí després de l'actuació policial 

Veïns del Raval diuen que Benítez no tenia sang abans de ser reduït

Alguns testimonis asseguren que l'empresari mort al Raval no tenia sang abans de l'actuació policial

 Fonts jurídiques han explicat que els testimonis han relatat que quan va arribar la primera patrulla dels Mossos, al cap d'uns vuit minuts, una agent li va demanar la documentació a Benítez, que va dir que no la portava a sobre i que la tenia a casa seva, prop d'allà. Quan volia marxar cap a casa, la mossa li va intentar impedir que marxés, Benítez es va regirar i l'agent va caure a terra. A continuació dos agents més es van tirar sobre seu per reduir-lo i acte seguit s'hi van afegir altres efectius policials.

Un dels testimonis que ha declarat aquest dimecres ha explicat que va veure com els agents donaven cops de puny i puntades de peu a Benítez, però no pas porres, com apunta l'informe de la policia espanyola. Segons dos testimonis, un cop els agents van retirar el cos inconscient de Benítez, va quedar un bassal de sang d'uns 50 centímetres de diàmetre que un agent va voler netejar amb una ampolla d'aigua.

Un altre testimoni ha relatat que tres agents policials van pujar a casa seva després de l'actuació i li van preguntar si tenia imatges del succés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario