View My Stats

miércoles, 23 de octubre de 2013

La juez pide a Interior que identifique a los mossos que redujeron al empresario

Imatges de la detenció de l'empresari del Gaixample destapen els cops dels mossos

Dos vídeos destapan los golpes de los Mossos al empresario del 'Gayxample'

Dos vídeos mostren la pallissa dels Mossos a l'empresari del 'Gaixample' 

La jutge demana identificar els mossos que van reduir l'empresari mort

Las imágenes recogidas por 'El País' muestran un grupo de Mossos d'Escuadra pegando a un gombre reducido en el barrio del Raval de Barcelona 

Veïns del carrer Aurora del barri del Raval de Barcelona han aportat a la jutgessa dos vídeos casolans que mostren un grup de fins a onze Mossos d’Esquadra clavant una pallissa a Juan Andrés Benítez, l’empresari del Gaixample mort a l’Hospital Clínic el passat 6 d’octubre després de ser reduït al barri del Raval de Barcelona pels Mossos d’Esquadra.

Les imatges, recollides pel diari El País i gravades des de balcons propers al lloc dels fets, mostren com un grup de quatre agents retenen l’home i li claven puntades de peu i cops de genoll. En veure que els transeünts es comencen a amuntegar al voltant del lloc dels fets, un dels agents allunya els presents a empentes mentre un cotxe patrulla arriba amb reforços. Els agònics crits de l’home no frenen els onze agents presents al lloc, alguns dels quals continuen donant-li cops de puny i cops amb el genoll.
Segons la versió policial, els agents van veure que Benítez estava molt excitat i s’hi va enfrontar, per la qual cosa el van reduir per la força entre diversos mossos.
La jutgessa ha demanat d’identificar els vuit mossos que, segons l’informe policial, van reduir Benítez després que aquest protagonitzés una baralla amb un altre home.

La juez que investiga la muerte de Juan Andrés Benítez, el empresario del Gayxample que falleció tras ser reducido por los Mossos d'Esquadra, ha pedido al Departamento de Interior que identifique a los ocho policías autonómicos que integraban el dispositivo que intervino en su inmovilización.

Según han informado fuentes judiciales, la titular del juzgado de instrucción número 20 de Barcelona ha remitido un oficio a la consellería de Interior en el que pide que se le facilite la identificación de los ocho agentes, así como las grabaciones de las comunicaciones entre los mossos y la sala de mandos la madrugada del pasado 6 de octubre, cuando ocurrieron los hechos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario