View My Stats

martes, 29 de octubre de 2013

Mossos letales : Porres i cops de puny en la detencio del Empresari del Gayxample

Mossos letales

En la detenció del Raval es van usar porres, segons la Polícia Nacional

Els Mossos van donar 5 cops de puny a l'home mort al Raval

Los mossos dieron cinco puñetazos en la cabeza al empresario del 'Gayxample' 

Los mossos dieron cinco puñetazos en la cabeza a la víctima, ya inmovilizada

Los Mossos golpearon al empresario del ‘Gayxample’ con una defensa extensible

Los Mossos pegaron en la cabeza al empresario del ‘Gayxample’

Los mossos golpearon al empresario con una defensa extensible, según la Policía 

Un mosso va pegar cinc vegades al cap a Benítez ja reduït

La víctima va trucar a la policia per denunciar que li robaven i per tant els Mossos no el van separar del presumpte lladre

Els agents dels Mossos que van detenir, la nit del 6 d'octubre passat al barri del Raval, l'empresari Juan Andrés Benítez, que va morir hores després a l'hospital, van usar porres o armes extensibles, precisa l'informe de la Policía Nacional que ahir es va entregar al jutjat. La setmana passada, un vídeo enregistrat per un veí del carrer Aurora, destapava com uns vuit agents eren sobre de l'empresari, de bocaterrosa i agonitzant, mentre altres li donaven puntades de peu i cops de puny. Detall que també van coincidir a explicar ahir quatre testimonis (un d'ells, l'autor del vídeo) de la reducció de Benítez a la titular del jutjat d'instrucció 20 de Barcelona. Segons fonts judicials, els quatre testimonis del succés van explicar que els agents van apallissar l'empresari, a cops i utilitzant defenses o un altre objecte contundent, sense que aquest els agredís prèviament, desmentint així la versió oficial dels Mossos.

Els Mossos van clavar almenys cinc cops al cap a Juan Andrés Benítez, el veí del Raval mort el 6 d'octubre, mentre la víctima estava immobilitzada a terra. Aquesta és una de les principals conclusions de la investigació que s'està realitzant sobre la polèmica intervenció de la policia catalana.
Segons les indagacions preliminars va ser el nmateix detingut qui va trucar a la Guàrdia Urbana poc després de dos quarts d'onze de la nit dels fets, per la qual cosa els Mossos no van ser els que van separar la víctima del presumpte lladre que, en paraules de Benítez, havia entrat a casa seva a robar-li "tot".

1 comentario:

  1. El detingut va trucar a la Guardia Urbana? Santa inocencia.

    Pero que no sabia aquest senyor que la Guardia Urbana pot arrivar hores o hores després d'haver fet la trucada !!!
    ( Això suposant que es dignin a presentar-se).

    ResponderEliminar