View My Stats

miércoles, 9 de octubre de 2013

REINCIDENCIA EN AGRESSIONS D'ALGUNS MOSSOS AL RAVAL

Una testimoni diu que va témer per la vida d'un home apallissat per 2 mossos el 2010

Una veïna que ha declarat aquest dimecres com a testimoni en el judici contra dos mossos d'esquadra que presumptament van donar una pallissa la nit de l'11 d'agost del 2010 a un home al barri del Raval de Barcelona ha afirmat que va témer per la vida de la víctima quan va veure que els agents li pegaven.

"Em pensava que el matarien", ha declarat a l'Audiència de Barcelona, on ha relatat que va fotografiar la presumpta agressió, quan va veure que els agents li donaven cops a tot el cos i al cap a un home estirat a terra i ple de sang.
Segons el relat del fiscal previ al judici, els mossos Juan Luis I. i Óscar R. li van pegar "en diverses ocasions", després de detenir-lo --mentre patrullaven de paisans-- per vendre cocaïna a un grup d'italians.
En el judici, els dos mossos, per a qui el fiscal demana un any de presó, han negat haver apallissat l'home, i han explicat que només el van retenir i el van immobilitzar perquè "estava fora de si" i els intentava donar-los cops de puny, puntades de peu i mossegades.
"Em va mossegar l'espatlla", ha declarat Juan Luis I., i ha detallat que per aquest motiu altres agents el van ajudar a reduir i emmanillar el presumpte traficant, encara que ha deixat clar que ell no portava cap porra, ni es va fer càrrec del detingut després d'introduir-lo al cotxe.
Óscar R. ha confirmat davant el jutge la versió del seu company i ha sostingut que la víctima "estava fora de si i amb la boca oberta com un caníbal", i que anava donant cops de puny i mossegades a tothom que se li acostava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario