View My Stats

jueves, 31 de octubre de 2013

Un testimoni denuncia que els Mossos demanaven vídeos de l'agressió del Raval

Un testimoni ha confirmat avui dimecres davant la jutge Eva Moltó que després que els mossos immobilitzessin violentament l'empresari Juan Andrés Benítez al carrer Aurora del Raval el passat 6 d'octubre, tres agents, dos d'uniforme i l'altre de paisà, van trucar a la porta de casa seva i li van preguntar si havia gravat l'escena i que si era així que li entreguessin la filmació. Aquest veí, que també va presenciar l'actuació policial, va contestar als mossos que ell no havia registrat res i els agents van marxar. Els investigadors del Cos Nacional de Policia estan intentat localitzar una dona a qui la policia autonómica li va requerir que eliminés qualsevol gravació.
La magistrada que investiga l'actuació policial i la posterior mort de Benítez ha interrogat quatre testimonis que van presenciar la detenció i la dona del marroquí que s'havia barallat moments abans de la detenció amb l'empresari i que està imputat. Uns dels veïns del Raval que ha comparegut al jutjat ha explicat que els Mossos van netejar amb aigua el bassal de sang d'uns 50 centímetres que va deixar al terra Benítez.
El testimoni va explicar, en concret, que als pocs minuts que l'ambulància s'emportés el detingut, que va ser immobilitzat a terra per vuit agents, un mosso es va acostar al lloc i va netejar la taca de sang que havia deixat abocant una ampolla gran d'aigua, esborrant d'aquesta manera una de les proves del que havia passat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario