View My Stats

sábado, 5 de octubre de 2013

VIDEO DE LA BRUTAL BARALLA AL CLUB CANNABIC

Brutal agressió a uns lladres que van entrar a robar en un club cannàbic del Raval

Un intento de robo en el Raval acaba con un herido por disparos y un ladrón por arma blanca 

Dos detenidos por asaltar un club de cannabis a punta de pistola

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la nit dos individus que havien protagonitzat un assalt a una associació cannàbica al barri del Raval de Barcelona. Els fets es van produir a les 23.30 hores, quan dos homes, un d'ells brandant una arma de foc, van entrar per la força a l'establiment, situat al carrer de Vistalegre. No obstant, les persones que hi eren es van resistir al robatori, cosa que va originar una baralla en què un dels assaltants va disparar la pistola i va ferir al braç un membre del club.   
No obstant, al ser més en nombre els membres del club, van acabar acorralant els assaltants, a qui, un cop al carrer, van clavar una brutal pallissa, com es veu en un vídeo gravat per un testimoni. Les imatges mostren un dels atracadors estirat a terra, aparentment sense sentit, mentre segueix rebent cops dels membres del club. Al costat, hi ha a terra la moto en qupe ell i el seu company volien fugir. Finalment, aquest atracador va acabar sent atès per un greu traumatisme cranial i està en observació en un hospital.
Els Mossos creuen que l'arma utilitzada pels atracadors era de fogueig i les ferides, producte de la cremada provocada per la detonació. Testimonis dels fets han assegurat, però, que l'arma era real i que les ferides eren de bala. Els veïns afirmen que es van recollir diverses beines de cartutx al lloc dels fets.

Les imatges de un veï es poden veure en aquest video.



4 comentarios:

  1. Veig que la proliferació al Raval d'aquestes noves sales que s'instalen aquí amb altres nomes "per dissimular", ha estat una genial idea.
    No acabo de veure el valor afegit que aporten al barri, apart de ser una font adicional de conflictes.
    Pot-ser venen al Raval per aprofitar la "vista grossa" amb que l'administració beneficia a alguns col.lectiuts en aquest barri. Beneficis dels que no podrien gaudir en altres indrets de Barcelona malgrat que les lleis i ordenances son iguals a tot arreu.
    Els veïns haurem d'estar a l'aguiat, en especial els que estan propers a aquests locals i a les molesties i problematiques que la clientela que atrauen poden acasionar.

    ResponderEliminar
  2. No m'ha quedat clar qui eren els mes violents, els atracadors o els clients que hi habia dins del club cannabic? Anaven drogats tota aquesta gent i per això es varen comportar tan violentament ? Quina por tenir aquesta fauna sota casa.... Pot-ser s'els hi hauria d'haver fet a tots una prova de sang o de bufar per veure si anaven gaire col.locats.

    ResponderEliminar
  3. Si al Raval hi posessin els inspectors que hi fan falta i treballesin a consciència tencant tots els locals que no en compleixen cap de norma, haviat s'acabaria tant merder com hi ha , Srs. Polítics, el que fa falta es tolerància O, i tots estaríem mes tranquils

    ResponderEliminar
  4. son membres de un club social legal , donant el que es mereix qualsevol lladre , antigament tallaven les mans .

    ResponderEliminar