View My Stats

viernes, 8 de noviembre de 2013

Els metges van atendre Benítez ja sense pols i amb ferides a la cara

Els metges van atendre Benítez ja sense pols i amb ferides a la cara

Benítez quedó moribundo tras ser reducido por los Mossos en el Raval

Los sanitarios atendieron antes a una mosso que a Benítez 

 
Quan van examinar Benítez, a requeriment d'un mosso d'esquadra que els va avisar que estava inconscient, aquest es trobava emmanillat a l'interior d'un cotxe patrulla, sense ritme cardíac i amb ferides sagnants a la cara, han afirmat els testimonis, segons fonts judicials.
El personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha declarat ha explicat que, durant prop de mitja hora, van estar intentant reanimar Benítez, després de demanar als agents que el traguessin del vehicle per poder efectuar les maniobres de recuperació.
El metge del SEM ha afegit que Benítez estava "viu artificialment" i que l'equip sanitari va aconseguir recuperar els seus constants vitals durant un breu espai de set minuts, després del qual va morir.
Durant l'espera mentre la policia catalana immobilitzava a la víctima, els testimonis han afirmat que van escoltar "crits de dolor i de queixa", encara que no es van adonar si els mossos l'estaven copejant perquè el cercle que formaven els agents sobre l'empresari mort estava fora del seu angle de visió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario