View My Stats

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Purga a la comissaria de Ciutat Vella

Espadaler retira el suport al director dels Mossos i purgarà Ciutat Vella

La mort violenta de Juan Andrés Benítez després de la seva detenció el 5 d'octubre passat pels Mossos al Raval de Barcelona, ha trencat la cúpula de la Conselleria d’Interior. El conseller, Ramon Espadaler, d'Unió, ha retirat la confiança al director general de la Policia, Manel Prat, de Convergència, el càrrec del qual està més en l'aire que mai, segons van confirmar a EL PERIÓDICO fonts de la mateixa cúpula d'Interior.


L'equilibri de poders al si de la federació Convergència i Unió deixa ara el destí final de Prat (cessament o continuïtat) en mans del president de la Generalitat, Artur Mas.

Aquest trencament de confiança es va visualitzar ahir a TV-3, on dues vegades van preguntar a Espadaler si destituiria Prat, el cap polític més immediat dels Mossos. El conseller va evitar respondre, es va limitar a contestar amb un significatiu auguri: "Cada cosa al seu temps".

La duresa de l'acte amb què la jutge del cas imputa 8 mossos de delictes contra la vida i contra la integritat moral i física, d'obstrucció a la justícia i de coaccions castiga no només els acusats, sinó els seus comandaments polítics i també els policials, que el mateix dia de la imputació judicial (l'acte està datat dijous passat) encara sostenien que l'actuació policial va ser correcta.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario