View My Stats

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Manel Prat, premiat pels comerciants per la seva tasca al capdavant dels Mossos

Manel Prat, premiat pels comerciants per la seva tasca al capdavant dels Mossos

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), que divendres que ve, dia 8, celebrarà la seva convenció anual, premiarà el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, per la tasca de la policia catalana en el manteniment de la seguretat del comerç i els serveis.
Està previst que Prat, qüestionat per tota l'oposició pel cas de la detenció i posterior mort de l'empresari Juan Andrés Benítez al Raval, reculli aquesta distinció durant la trobada de la CCC, que se celebrarà al centre cultural del Born.
Amb aquest premi, els comerciants volen reconèixer la "sensibilitat" dels Mossos d'Esquadra cap a la seguretat del comerç i la seva "proximitat i col·laboració" amb les associacions i gremis del sector.
Matís dels comerciants
Fonts de la Confederació de Comerç han subratllat que el premi no s'atorga a Prat a títol personal, sinó en representació del cos dels Mossos d'Esquadra, al qual els comerciants volen agrair la seva contribució pel manteniment de la seguretat ciutadana. De fet, està previst que també assisteixin a la convenció altres representants policials, com el comissari en cap de la policia catalana, Josep Lluis Trapero.

1 comentario: