View My Stats

miércoles, 6 de noviembre de 2013

Trias demana a Espadaler que “prengui decisions” perquè no es repeteixin casos com la mort del Raval 

Trias exigeix a Espadaler que prengui decisions sobre el cas Raval

 

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat aquest dimecres al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que “prengui decisions amb fermesa i prudència” perquè no es repeteixin casos com el de l'empresari Juan Andrés Benítez, que va morir hores després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra el passat 5 d'octubre al Raval. Això no obstant, ha expressat el seu suport al conseller i ha recordat que es tracta “d'una situació puntual que no s'ha d'extrapolar”.
“Hi ha una cosa que des del primer dia li he dit al conseller: les imatges que jo he vist, no les vull veure a Barcelona”, ha subratllat durant una roda de premsa sobre inversions a centres educatius. Trias ha afegit que Espadaler hi està d'acord.
El cap del consistori barceloní ha volgut fer costat al titular d'Interior però amb dues exigències: aclarir què ha passat i prendre decisions “fermesa i prudència”, “quan toqui prendre-les” perquè “fets com els que hem vist” amb el cas del Raval “no puguin passar mai més”.

1 comentario:

  1. Sr.Trias, esperem que aquest Nadal no el tinguem de convidar a viure en algun pis del Raval perquè vegi el que hi pasa, semble que vostè sols s'entera del que hi pasa pels diaris, vingui a fer hi una visita un cop per setmana i podrà opinar amb mes credibilitat,suposo que no hi deu haver cua per fer de Moso al Raval, i menys ara que tots el polítics sacarnisen amb ells, .

    ResponderEliminar