View My Stats

miércoles, 6 de noviembre de 2013

El cessament del director dels Mossos, pendent de Mas

El cessament del director dels Mossos, pendent de Mas

Mas manté Prat al capdavant dels Mossos 

Manel Prat salva el cap 

Manel Prat, en la cuerda floja

Si sobre la taula del president de la GeneralitatArtur Mas, hi hagués una carpeta amb el membret 'assumptes candents', el primer de tots seria el futur del director general de la PoliciaManel Prat (de Convergència), que està en el disparador després d'haver perdut la confiança del seu superior, el conseller d'InteriorRamon Espadaler (d'Unió), i la dimissió del qual demana en bloc tota l'oposició.

Però sembla que el president no es decideix a obrir aquesta carpeta. Altres fonts d'Interior van assenyalar ahir a aquest diari que per a la destitució de Prat només falta la llum verda de Mas, però que aquesta seguia ahir a la nit sense arribar. Tampoc Prat havia posat el seu càrrec a disposició del conseller, segons les mateixes fonts.
La decisió del president de seguir aguantant el director general de la Policia en el seu lloc resultava ahir incomprensible als despatxos de la conselleria, on s'observa amb creixent inquietud l'erosió que la permanència de Prat en el càrrec causa en la posició política del mateix Espadaler.

L'home de Felip Puig, sol i arraconat a la conselleria

Un cadell en hores baixes

L'11 de gener del 2011, Manel Prat va aterrar en la direcció general de la Policia com a part de l'equip amb el qual el conseller nacionalista Felip Puig pretenia vigoritzar un cos policial que, en la seva opinió, s'havia marcit sota la gestió de l'ecosocialista Joan Saura. Amb el seu perfil aguilenc i el seu estil jove encara que de sobres preparat, Prat va ser col·locat al capdavant dels Mossos tot i no tenir la més mínima expericia

1 comentario:

  1. Si a raiz de este desgraciado accidente los Mosos empiezan a mirar para el otro lado como hacen los Urbanos, arreglados estamos, el Raval se convertirà en un barrio sin ley

    ResponderEliminar