View My Stats

miércoles, 6 de mayo de 2015

Cop a la venda de droga

Cop a la venda de droga 

 
Almenys 20 persones han sigut detingudes en la macrooperació que els Mossos d'Esquadra tenen desplegada aquest dimecres des de primera hora al districte de Ciutat Vella, concretament als barris del Gòtic i el Raval, a Barcelona, en una operació contra un clan de ciutadans pakistanesos dedicats al tràfic de drogues a petita escala. La policia també ha practicat registres a l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Farners.
A Barcelona, els agents han fet més de 30 registres simultanis en vivendes i locals dels integrants d'aquest clan. Entre els immobles on els Mossos busquen droga hi ha un pis situat al número 18 de la rambla del Raval i un altre al carrer d'En Serra.
El clan dirigit per pakistanesos que és objecte de l'operatiu controla suposadament part dels pisos de Ciutat Vella on es venen tot tipus de drogues. Els sospitosos són llauners, nom amb què es coneix la venda ambulant de llaunes de begudes, però al mateix temps es dediquen a la venda a petita escala d'estupefaents. Encara que en un principi havia transcendit que bàsicament es dedicaven a la venda d'heroïna, les drogues que més subministraven eren haixix, cocaïna i drogues sintètiques.
L'operació, sota secret de sumari i en què també participa la Guàrdia Urbana, continua oberta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario