View My Stats

martes, 28 de julio de 2009

Volem un barri digne

Cada vegada més veïns i comerciants del barri del Raval s'estan afegint a la campanya de protesta penjant pancartes amb la frase "Volem un barri digne". D'altres també participen amb pancartes alternatives.


17 comentarios:

  1. Hace una semana aparecieron en el barrio unas pegatinas en las paredes que alertaban contra las "Redadas". Decían, en un estilo muy pijoprogre (con alguna influencia perroflauta), lo que debíamos hacer los vecinos si veíamos una "redada indiscriminada". Nos animaban a organizarnos y enfrentarnos a la policía para que no hiciera su trabajo.

    Muy curioso todo. Yo he estado haciendo memoria para recordar alguna "redada indiscriminada" y sospecho que se han equivocado de barrio. Las redadas las deben hacer en los barrios pijos, para empujar a toda esta gente tan adorable (alcóholicos, drogadictos, prostitutas, pandilleros, ladrones y enfermos mentales) hacia nuestro barrio.

    ResponderEliminar
  2. Hay toda una serie de almas caritativas que luchan para que los pobres camellos, drogadictos y otras maravillas de nuestro barrio -que pobrecitos, la vida tan difícil que han tenido- sigan campando a sus anchas por nuestras calles, infringiendo las leyes que haga falta. Actualmente tampoco es que haga falta luchar demasiado por ellos: no los pueden expulsar, cuesta Dios y ayuda meterlos en la cárcel (y si acaso, los meten en una de esas con piscina, bis a bis y les dan dinero para que estudien).

    Además, cuando uno de estos figuras triunfa en la vida (por ejemplo montando un puticlub o una red de tráfico de drogas) se trae a cincuenta muertos de hambre de su país para tenerlos por aquí y montar un pequeño ejército con el que poder defender su territorio (que por desgracia es nuestro barrio).

    Yo creo que habría que hacer lo siguiente: al que le pillen delinquiendo, cárcel y luego, facturado a su país de origen, que no es justo dejar a todos esos países sin mano de obra cualificada.

    Si alguien está en contra, que se apunten a una lista y cuando vayan a expulsarlos, les den la opción de meterlos EN SU CASA. Así se vería de verdad lo HIPÓCRITAS que son estos pseudoprogres, a ver cuantos voluntarios se apuntarían a aguantar de verdad a esta chusma. Yo no quiero mantener más gentuza con mis impuestos.

    ResponderEliminar
  3. Felicidades a todos los vecinos y comerciantes del raval, tenemos 100 pancartas colgadas por el barrio y se va extendiendo a otras zonas y calles. Juntos podremos cambiar un barrio humillante por uno digno.Seguro.

    ResponderEliminar
  4. Agosto de 2009, sale mi abuela comprar, por la zone de Arc del Teatre con l'Om y que se encuentra? Una jeringuilla clavada en un arbol.
    A la semana siguiente una cagada humana entre 2 containers. 2 semanas despues a 2 picandose a plena luz del dia, que no eran ni las 12 del mediodia.
    Welcome to my hood!!

    ResponderEliminar
  5. És un tema delicat i que ens afecta a tots però, tal com assenyaleu els problemes, trobo a faltar possibles solucions. El primer comentari em sembla directament d'ultradreta i no dic que ho sigui; Dic que m'ho sembla. Si teniu un discurs m'agradaria llegir-lo. Merci.

    ResponderEliminar
  6. La narcosala Baulard ens a portat tots els yonkis y venedors de drogues a la part baixa del barri. Som la merda de la ciutat per culpa del Sr. Hereu i cia. Sr Hereu li aconsello que obri una narcosala al costat de casa seva per sentir en propia pell la angoixa que petim el veïns que vivim a prop de la Baluard.

    ResponderEliminar
  7. soy del barrio de toda la vida y putas y yonkis desde siempre que han estado... el problema no son las narcosalas ni las putas, sino los inmigrantes vendedores de droga... dudo que la narcosala aga k los vendedores vengan. los locales de yonkis han estado siempre en el raval y nadie se a kejado nunca, ahora con los vecinos pijos nuevos, parece k nos kieren cambiar el barrio, vayanse a sarria si kieren un barrio k no sea ravalero.

    ResponderEliminar
  8. He nascut al barri i també la meva filla. Ja hi van viure la meva iaia i els meus pares. Sé com era el Raval i en què s´està transformant. Personalment, ni putes ni travestis m´han molestat mai. El que ha fet baixar la qualitat de vida de tots plegats han estat les màfies que fa temps van instal.lant-se al barri, i els pijo-progres que venen de juerga i tenen actituds absolutament incíviques sense respectar el descans ni la salut dels veins: a qualsevol hora de la nit, a les portes i als voltants dels locals, fan botellon ( es pot comprar alcohol i menjar al carrer), criden, es burlen si els demanem que ens deixin descansar, prenen drogues i mantenen relacions sexuals al portal de casa, es pixen, es caguen, vomiten,deixen escombraries,...
    Sembla que a l´Ajuntament se li hagi anat de les mans aquest "Parc temàtic Guirilàndia" en que han deixat que el Raval es transformi.

    ResponderEliminar
  9. Visc molt a prop de la Narcosala i tota la gent que surt d'allà deu tenir parada obligada al meu carrer... És lamentable veure'ls amb les agulles penjant del braç i la sang regalimant (no exagero, és a diari). Els meus fills petits ho veuen i no puc fer res per evitar-ho. Estic cansada de la situació i de que es relacioni al Raval com un barri de gent pobre, marginada, immigrants, prostitutes i drogoaddictes, AL RAVAL TAMBÉ HI VIU GENT DIGNE, TREBALLADORA I QUE PAGA IMPOSTOS AL IGUAL QUE LA RESTA DE LA CIUTAT. PERQUÈ EL NOSTRE BARRI NO MEREIX LES MATEIXES ATENCIONS QUE LA RESTA????

    Hem de lluitar tots plegats per aconseguir-ho!!!

    ResponderEliminar
  10. Avui han robat a la meva mare (que porta 40 anys visquen al Raval i mai li havía passat res) i per sort! el meu germà els a enganxat. Per sort hem pogut recuperar-ho tot però ells com si res, rient-se i tot!. Tot a quedat en un susto greu però em fa ràbia la impotència, a sobre riuen i disimulen. Em trucat a la Urbana per comunicar-ho però res ni un cotxe passejant per el carrer la Cera. Estem farts, primer el moving immobiliari i ara els joquis i la delinquència. I mentrestant el Sr. Hereu i cia amb el rotllo cumba de la "multiculturalitat" i la integració. Jo el feia passar uns mesos visquen al barri a veure si continuaven pensant el mateix. Prou, una cosa és la immigració, i altre els delinquents i dóna igual la nacionalitat només volem que els "manguis, jonquis, deliqüents i camells" estiguin FORA DEL BARRI, a LA PRESSÓ. A Sant Andreu (BCN)i a Guinardó això no ens passa, oi Sr. Hereu?

    ResponderEliminar
  11. Es del tot cert que hi ha més robatoris que mai. Fins ara mai m'havien robat i ara cada setmana que torno tard a casa si no ho intenten veig alguna situacó de robament, i si normalment son Marroquis, però no em de caure amb l'exaltació racista perque sino aquesta plataforma pert serietat.

    ResponderEliminar
  12. Milloremcat és una iniciativa ciutadana que considera necessari crear una proposta politica com eina per a defensar els interessos dels ciutadans, ja que solament des del format d'associacions de veïns i comerciants s'ha demostrat des de fa anys que no és suficient.

    milloremcatalunya@hotmail.com

    ResponderEliminar
  13. No es mala idea el tema de MilloremCat

    ResponderEliminar
  14. El barri hi ha lo millor de cada casa ( prostitutes, xorissos, drogadictes, etc). Els veíns i comerciants, que paguem els impostos, volem desde fa masses anys solucions, als nostres problemes. Desde l`ajuntament, mai ens han fet cas, MAI! només els hi preocupen els nostres vots... per aquesta raó s`ha creat MILLOREM CATALUNYA, partit PROTESTA-PROPOSTA, per aglutinar tots els veíns que estem abandonats de les administracions. En cap cas em volgut apropiar-nos de cap iniciativa popular. No som oportunistes. Només volem que entre tots, defensar els nostres interessos com a ciutadants. Moltes gràcies. Salut.

    ResponderEliminar
  15. Yo creo que es el momento de hacer algo diferente, Milloremcat puede ser una posibilidad frente a la nada actual

    ResponderEliminar
  16. Muy interesante....


    http://www.milloremcatalunya.cat

    ResponderEliminar
  17. Sino participamos en Millorem Catalunya
    no tendremos nunca exitó

    ResponderEliminar