View My Stats

miércoles, 16 de septiembre de 2009

Àtic amb terrassa, vistes al carrer Hospital. De franc per Jordi Hereu

Aquesta és la invitació que li fa la periodista Maritza García al nostre alcalde, a El País(recordo en Pasqual Maragall passant la nit en pisos de ciutadans anònims)...potser accepti.
El País

4 comentarios:

  1. No tiene desperdicio el realismo ácido de la Maritza Garcia: la tragedia y la impotencia cotidiana de los vecinos del Raval que vivimos entre la espada y la pared: la espada de la delincuencia y el incivismo y la pared blindada de la Administración, que oye pero no escucha.

    ResponderEliminar
  2. Genial el artículo. Creo que deberíamos tirar por ahí y ofrecer nuestros pisos a gente con influencias.

    Estoy seguro que si en el barrio viviera por ejemplo una infanta, nada de lo que vemos ocurriría.

    ResponderEliminar
  3. He llegit a algun lloc que la Telma Ortiz busca pis a Ciutat Vella. Es poden posar anuncis immobiliaris en aquest blog? jo li venc el meu!! està al cor del barri més multicultural, dinàmic, viu, cosmopolita, un barri exemple de convivència entre ètnies i cultures, de remodelació urbanística eficaç i de modernització sense pèrdua de la identitat pròpia, l'exemple dels altres ravals del món, i la llauna de cervesa a 1 euro!

    ResponderEliminar
  4. Em temo que la Telma Ortiz Rocasolano, ja ha trobat casa a la part alta de la ciutat....
    Llàstima! tan be que hauría estat al Raval.... (segur que ha estat mal assessorada.... es clar.... com és de Madrid i no coneix Barcelona....s'ha deixat enredar....)

    Un 10 la carta enviada per Maritza Garcia a l'alcalde!

    ResponderEliminar