View My Stats

viernes, 18 de septiembre de 2009

El Jordi Hereu vol un barri digne

No us perdeu l'article publicat ahir per El País, "En denfensa del Raval". L'autor és Jordi Hereu.

Fixeu-vos a l'últim paràgraf:

"Si el Raval se dignifica, se dignifica Barcelona; si el Raval se siente orgulloso, la ciudad está orgullosa. Para ello contamos con el mejor activo posible: el gesto cómplice, exigente y sincero de los muchos vecinos que nunca han dejado de dirigirse a nosotros porque quieren vivir en un Raval mejor. Juntos lo haremos posible."

Ens vol fer la pilota? vol fer creure a la ciutadania que la campanya de les pancartes no va dirigida a ell per la seva ineficàcia, sino que és una col·laboració que li prestem? Sr. Hereu, el nostre gest està molt lluny de ser còmplice amb vostès...

Ens costa de creure que es pugui arribar a ser tan cínic. L'altra opció és que realment es cregui el que escriu, i sigui capaç de veure aquest Raval meravellós que descriu. Si aquest és el cas, camarero, sírvame lo mismo que a él.

4 comentarios:

  1. Era lo que nos faltaba por leer, ¿no?. El cinismo es tal, que sobran los comentarios. De todo el artículo no se desprende ni una sola idea, todo son frases huecas.

    De todas maneras, en mi blog me he dado el gustazo de hacerle unas apostillas, para que esta desfachatez no pase desapercibida. Os invito a echar una ojeada.

    Saludos a todos.

    ResponderEliminar
  2. Doncs que continui subvencionant fundacions com Tot Raval, que sembla que treballen pel barri amb gran energia. Llàstima que fins als veïns només arribin les seves inicitives d´intent de rentat de la imatge de l´Ajuntament, del qual reben una substanciosa subvenció.

    ResponderEliminar
  3. Pobret, quina frustració deu sentir en veure que tanta feina que fan al respecte no serveix de res: només cal fer un passeig pel barri!

    ResponderEliminar
  4. Igual l'alcalde compra una pancarta i la penja, també, al seu balcò....
    no?

    ResponderEliminar