View My Stats

sábado, 12 de septiembre de 2009

Més articles

Torna la Patrícia Gabancho amb un encertat article sobre la “forma” que té el nostre Ajuntament i més concretamente l’alcalde Hereu, de intentar solucionar els problemes dels que ara es parla tant però que portem temps patint.
L'Avui

El que ja venim denunciant els veïns: la mafia africana de la droga s’obre pas a Espanya amb la prostitució. I aquesta mafia ja s’ha fet un forat, repartint-se amb d’altres l’espai del nostre barri.
El Periódico


Un altre article sobre la reapertura dels meublés. El que no té preu són les declaracions de la Itziar González negant la degradació del Raval : «Podríamos ser la punta de lanza de las políticas públicas de globalidad de centros históricos de otras ciudades. Ciutat Vella buscará los ravales del mundo y demostrará que el mejor posicionado es el nuestro»...ja comencen a escalfar motors per la propera Expo 2010 a Shangai (amb el lema “Una ciutat millor, una vida millor”) on el nostre ajuntament presenta Ciutat Vella i el districte 22@, com dos models de bones pràctiques.
El Periódico

2 comentarios:

  1. La Itziar González viu a un altre planeta o porta unes ulleres que li deformen la realitat, o potser és que pateix un optimisme patològic. Cada vegada que he parlat amb ella he tingut aquesta sensació. A més, diu que farà molt, es mostra hipersensible als problemes dels veïns, et dóna mil esperances, i després tot queda en res, absolutament res. Aquesta dona ven fum, i el que és pitjor, en la meva opinió és absolutament incapaç de governar el barri. Crec sincerament que algú l'harua de fer dimitir.

    ResponderEliminar
  2. Shangai 2010... no em facin riure. El 22@, igual que el Fòrum és un altre forat negre per on s'escolen els calers públics i desapareixen a una velocitat de vertigen, sense que se sàpiga ben bé a quines butxaques van a parar. Abans era Infraestructures de Llevant i ara és Barcelona Activa, les empreses municipals creades per el·ludir la contractació pública i adjudicar les obres als amics de sempre a preus astronòmics. I Ciutat Vella,... bé, no cal que hi tornem, oi?. Shangai 2010 només serà una excusa perquè una colla d'incompetents que normalment no es mouen de la cadira surtin a malgastar encara més diners públics en luxes asiàtics que no ens beneficien en res.

    ResponderEliminar