View My Stats

viernes, 11 de septiembre de 2009

Més sobre el meublés

S'ha obert el debat sobre la conveniència de permetre que tornin a funcionar els meublés per treure la prostitució del carrer. A banda del que cadascú pugui opinar sobre aquesta possibilitat, esperem que els polítics que, donat el cas, posin en pràctica aquesta mesura tinguin en compte tots els aspectes associats al'obertura d'un local d'aquesta mena: si han de complir o no la mateixa normativa que la resta de locals, com garantir la convivència amb els veïns, si s'exigirà a les persones que hi treballin el mateix que a qualsevol altre treballador (permís de residència i trebal, etc.), si tindran els mateixos drets...el tema ens suggereix alguns dubtes.

Aquí teniu alguns links per veure com tracta el tema la premsa d'avui i què n'opinen els diferents col·lectius afectats.

El Punt

El Mundo

El Periódico

La Vanguardia

El País

Un altre de El País

L'Avui

2 comentarios:

 1. Què bé. Ara, a part de la prostitució del carrer, tindrem encara més meublés.

  Així els proxenetes podran guanyar més diners, contractar més "matons" per garantir la seva seguretat i portar més noies del tercer món per prostituir-les.

  Visca el progresisme! Moltes gràcies Ajuntament! Moltes gràcies Genera, Ambit Dona, Lloc de la Dona, SOS Racisme!

  ResponderEliminar
 2. EStoy de acuerdo con la opinión anterior: no dan una.

  Dudo que los locales sean la solución, al menos no en el Raval, porque esa medida por sí misma no servirá para acabar con la prostitución low-cost en plena calle, pues ya hay un "segmento de mercado" perfectamente definido y, en cambio, los burdeles, por muy regulados que estén, se convertirán en un foco más de delincuencia en nuestro barrio. Esta medida sólo da la razón a las mafias en cuanto que el Raval sigue siendo un territorio propicio para asentar sus negocios de prostitución y drogas, que suelen ir asociados. Sólo es un refuerzo para esos grupos indeseables que tan bien prosperan en nuestro barrio. Las asociaciones "progresistas" que se mencionan en el comentario anterior demuestran estar trasnochadas defendiendo la "utopía" de la prostitución como salida para mujeres libres e integrada en la sociedad como un negocio más. Sobran los ejemplos para llegar a entender que prostitución equivale a problemas: Saratoga, Riviera, Bailén 22, Boquería,... etc.

  EXIGIM UN BARRI DIGNE. LLUITAREM PER ACONSEGUIR-LO

  ResponderEliminar