View My Stats

miércoles, 23 de septiembre de 2009

Una entrevista interessant...

...amb el representant dels nigerians a Catalunya, que parla sobre la prostitució. És de La Vanguàrdia.

1 comentario:

  1. Fixeu-vos bé el que diu aquest nigerià sobre els seus compatriotes:

    "Como representante de la comunidad nigeriana, a mi no me gusta lo que sucede en Las Ramblas porque daña nuestra imagen. Tras la redada policial todo está mejor. Se lo dije a los Mossos: a quienes están aquí ilegalmente, que les devuelvan a su país; y a quienes están legalmente y cometen un crimen, que les lleven a la cárcel."

    Si això ho arriba a dir un membre de la Plataforma Raval per Viure, ja ens haguessin etiquetat com a racistes, feixistes i anti-immigració. No sé, m'agradaria veure què diuen ara aquests pijoprogres solidaris de l'opinió dels immigrants honrats.

    Trobo que aquestes paraules són molt encertades perquè demostren que els immigrants honrats estan sent víctimes de les situacions que denunciem. Si aquest bon home passa algun día pel carrer Robador o pel carrer Egipcíaques, la gent molts es pensaran que és un traficant. Si una dona nigeriana passa pel barri, molts la prendran per prostituta. Són els incívics i els delinqüents els que estan fent la vida impossible als propis immigrants. Són ells i no els pobres veïns de Raval per Viure els qui donen ales al feixisme anti-immigració.

    Espero que, ara que ho ha dit un representant dels immigrants nigerians, els hi quedi més clar. Els immigrants honrats volen viure d'acord amb la llei, volen policia que faci complir la llei.

    ResponderEliminar