View My Stats

sábado, 3 de octubre de 2009

Entrevista a una dona que intenta desintoxicar-se

Colpidor testimoni d'aquesta dona italiana que lluita per sortir del món de la droga i que té clar que ha de fer-ho fora d'aquest Raval que atreu a drogadictes en busca de droga fàcil i econòmica.
El Periódico.

2 comentarios:

  1. Un article brutal. Seria bo que molts prenguessin nota del que diu:

    «El Raval actúa como un imán para los heroinómanos. Ese barrio tiene algo, es como una atracción irresistible. Hay una razón: en Italia, no es fácil conseguir una dosis. En el Raval, aunque solo tengas 10 euros, siempre pillas algo»

    També deixa clar:

    Que hi ha institucions com Proyecto Hombre que realment serveixen d'alguna cosa, mentre que d'altres es dediquen a ser "colegues" dels ionquis.

    Que el Raval és la perdició pels propis ionquis.

    Que la droga porta a la delinqüència, destrueix les vides dels addictes i també del seu entorn.

    ResponderEliminar
  2. S´ha de ser solidari i atendre els col.lectius en risc d´exclusió però des de la responsabilitat i la professionalitat. La solidaritat no ha de ser exclusiva d´un barri; tota la ciutat ha d´implicar-se. A més,s´ha d´exigir una bona gestió a les entitats que se n´ocupen, donat que es financien amb els diners de tots. Tal com està plantejat el tema, ara per ara, no serveix per res més que per degradar la vida dels veïns que viuen a prop, per donar una falsa sensació de protecció als usuaris (que han trobat un racó on els acompanyen i els ajuden a que la seva agonia es perpetuï)i per atreure toxicòmans del món sencer, donat que sembla que som la ONG d´Europa.

    ResponderEliminar