View My Stats

viernes, 2 de octubre de 2009

I ara un partit d'extrema dreta

Només ens faltava el Sr.Josep Anglada de Plataforma per Catalunya remenant les cireres pel barri. Aquest article de El Mundo explica els seus posicionaments xenòfobs i el caràcter marcadament racista de les seves afirmacions.

6 comentarios:

  1. Que algú intenti convèncer els veïns de votar un partit racista és l'últim que necessitem i no ens beneficia en absolut. Creure's el discurs fàcil contra els immigrants seria un error greu. És cert que, com diu Núria Paricio, és molt perillós en aquest moment que un personatge com aquest aparegui al barri. En el que no té cap raó és en donar les culpes de què l'ambient s'hagi anat escalfant a "el machaque mediático". Els mitjans de comunicació no fan res més que reflectir la realitat que vivim, i més aviat queden curts que exageren. Qui ha permès que els veïns estiguin tan incòmodes i irritats com perquè algú pugui deixar-se enredar pel Josep Anglada és el govern municipal, deixant que el barri es converteixi en una jungla.

    ResponderEliminar
  2. En efecte. Molts cops s'ha discutit sobre si el ressò mediàtic és bo o dolent pel barri.

    El problema del nostre barri no és que es DIGUI el que HI HA sinó que HI HAGI el que es DIU.

    ResponderEliminar
  3. Si els partits tradicionals s´estimen més ignorar aquest fenòmen, ens pot esclatar als nassos a tots plegats.Continuen en la seva línia: ignorar en comptes de combatre. Només ens faltava això!

    ResponderEliminar
  4. Lo que viene a confirmar que este barrio tiene un imán para atraer toda clase de gentuza. Lo peor de cada casa, vamos.

    No creo que debamos preocuparnos tampoco mucho de la extrema derecha. Son bastante cobardes así que no creo que tengan huevos de hacer nada en el Raval.

    ResponderEliminar
  5. Que se´n vagin a la merda l´Anglada i tots els racistes. Allunyeu-vos del Raval, miserables!

    ResponderEliminar
  6. donc poca broma perque amb tot el que tenim a les cantonades del carrer hospital i als voltans del passatje, mes d,un pot tenir la debilitat i votar a pxc.

    ResponderEliminar