View My Stats

domingo, 4 de octubre de 2009

Ple de l'Ajuntament de Barcelona, 03-10-09

Dijous 2 d’actubre es va celebrar un ple de l’Ajuntament de Barcelona en què la regidora de Ciutat Vella presentà un informe sobre el Raval on s’explica, segons sembla, exhaustivament la seva història i la seva situació remuntant-se uns quants segles enrera.
Membres de la plataforma Raval per Viure van ser-hi, i a partir de les notes preses per una de les assistents, podem fer-ne la següent síntesi breu (per ordre de itervenció) potser basant-nos més en la impressió general que en la textualitat. Podeu llegir-lo aquí.

Aquí teniu algunes pàgines que recullen la notícia:

El Punt (tireu avall, primer es parla d'altres temes)
Comunicat de CiU
ABC
Europapress

1 comentario:

  1. Escoltant el que deien els representants dels nostres partits polítics al ple de divendres passat sentia créixer per moments la meva decepció. Estava estupefacta davant els seus jocs dialèctics. Un gran teatre tot plegat.
    La Itziar, superamiga de totes les entitats i els veïns i taaan comprensiva amb els seus adversaris. Optimista i satisfeta, només cal redreçar algunes dinàmiques (redreçar dinàmiques vol dir fotre mà seriosament d'una vegada a la delinqüència i a l'incivisme? espero que sí).
    La Mercè Homs, em va semblar que deia coses útils i concretes i va ser l'única que va parlar dels veïns. Mai he votat CiU, no estic fent campanya.
    Alberto Fernández Díaz també va dir clarament que volia un barri digne, l'esperit de la plataforma sobrevolava la sala de plens, us ho asseguro.
    El Ricard Martínez el conec bastant i per mi és un tio maquíssim, però el seu discurs em va semblar incomprensible en bona part (que si la Revolució Francesa, que si les bombes franquistes...) i em va donar la sensació que picava l'ullet al govern. Això sí, va tocar el tema de l'escola pública del barri, que és molt important, algú hauria d'obrir aquest debat.
    El Ricard Gomà, marededéudelcarme, (que me sirvan lo mismo que a él) que si barri inclusiu i dinàmic, que si mediació i microurbanisme, multiculturalitat, diversitat...va dir totes les paraules màgiques (inclosa dignitat)! ah, i que sapigueu que ja no tenim problemes, tenim oportunitats. Sí, el barri és pleee d'oportunitats, més val que s'arremanguin per aprofitar-les.
    El Carles Martí..quina barra! que el barri està millor que fa vint-i cinc anys i hi ha pujat l'esperança de vida...com a tot el món desenvolupat, senyor Martí, només faltaria! I els problemes que tenim, diu ell, només són conseqüència de què estem al centre...és que si vols viure al centre ja se sap...Sr.Carles Martí, no són culpa de la centralitat són culpa...seva! almenys en bona part.

    ResponderEliminar