View My Stats

domingo, 8 de noviembre de 2009

Trasllat de narcosales

Això de les narcosales és com un joc de tril•lers, o un tripijoc. Ara hi és, ara no hi és. On és ara la narcosala? Tots aquests articles parlen del recent trasllat de narcosales (del Raval a la Ribera) i de la concentració de “serveis” que això suposa (ara, tres en una). Però… s’han de quedar totes a Ciutat Vella?

L'Avui
La Vanguardia
El Periódico
El Punt

4 comentarios:

  1. Los medios de comunicación redactarán lo que quiera el que publique mayor cantidad de Anuncios.
    Los diarios pueden tener la ideología que quieran, pero si no hay anuncios, para poder seguir editando, el diario se cierra.
    Hace años que el PSC controla un Holding de Empresas bajo la influencia del PSC-PSOE, donde se pueden contar universidades, Funerarias, Caixas y sus empresas, las empresas de los Ayuntamientos, ......

    ¿Alguna vez habéis leído algo en contra del Poderoso Ayuntamiento?, no están publicado las implicaciones de BCN, en el caso Pretoria, solo lo esta haciendo algún medio pequeño, que no publica en Cataluña, y Internet.

    ResponderEliminar
  2. El barri de la Ribera és dels barris amb més glamour de Barcelona, és del tot imposible que vagi la narcosala, primer per estar al costat del parc de la ciutadella amb infants que juguen als parcs, segon per ser una zona turística, i reflexe de la ciutat de Barcelona al món exterior.En aquest Barri viuen veins i veines que no tenen necesitat d'aquest servei.

    ResponderEliminar
  3. A cada cap de salut es tindria que ampliar unes saletes especials per aquestes persones amb la malaltia de la droga i que segons tinguin el seu cap és visitin. La Ribera no té perquè tractar malalts de nou barris, del Rabal, de Sants, de Sant Martí, ni d'altres llocs o districtes de Barcelona. NO, NO, NO, DIREM NO A LA NARCOSALA DEL NOU CENTRE DE LA RIBERA, I SI, SI, SI DIREM SI A AGILITZAR LES OBRES DEL MERCAT DEL BORN, A FER CARRERS MILLORS ETC,ETC

    ResponderEliminar
  4. Heu vist la tele, un dia vaig veure que a Olot estan donant feina per gent toxicomana, és així com és té que comenzar o paralelament a donar metadona, s'hauria de contruir un equipament molt apartat dels barris perquè aquesta pobra gent que té aquest problema causat per diverses situacions a la vida, puguin ser atesos, però no obstant no sigui això que per arreglar els problemas dels drogodependents tinguis que desarreglar totalment un barri amb molt veïns, que ja tenen prou amb els seus problemes normals del dia a dia. Però aquests equipaments és un crímen que és col.loquin en qualsevol llóc ón visquin veïns. Tindriem que trobar algun llóc a les afores de Barcelona, i que un autobús els portes.

    ResponderEliminar