View My Stats

viernes, 8 de octubre de 2010

Hedor en Ciutat Vella
Nada hubiera sido mejor que empezar retirando de sus funciones a las personas investigadas


http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20101008/54020477596/hedor-en-ciutat-vella-chicago.html

5 comentarios:

  1. PSC=CORRUPCIÓ
    PSC MAI MES

    ResponderEliminar
  2. Darrerament m' estic preguntant si el senyor Hereu, sobre qui abunda el comentari que és una bona persona,no és una altra víctima de tot plegat. Vull dir, potser va ser triat com a candidat pel seu partit per preservar tot el tripijoc que va començar amb la legislatura del Clos, donada la seva incapacitat de donar un cop de puny a la taula.
    Sí, ja ho sé, és l' anàlisi més favorable que es pot fer. Però la seva inoperància ha ajudat a uns quants a mantenir els seus "trapicheos" durant quatre anys més.

    ResponderEliminar
  3. Al Sr. anónimo que dice que el "PSC mai més" yo le pregunto cual es la alternativa. Porque no veo ahora mismo ninguna que quiera de verdad meter la mano en los problemas de este barrio e intentar resolverlos. El famoso "plan de usos" es un bonito diagnóstico, pero no hay tratamiento por falta de voluntad política. Ojalá tuvieramos una lista propia de vecinos de Ciutat Vella en las próximas municipales.

    ResponderEliminar
  4. Ciertamente, la oposición ha estado contemplando la inmundicia desde las gradas sin hacer nada. Y también cobran un sueldo por como resultado de unos votos.

    ResponderEliminar
  5. Es podria afirmar que els nostres representants polítics són els autèntics antisistema?

    ResponderEliminar