View My Stats

domingo, 17 de octubre de 2010

La intervenció d' una veïna, membre de Raval per Viure, a l' Audiència del passat 14 d' otubre

Podria començar amb la lletania de mals que afecten la meva zona (carrer Hospital entre Roig i la Rambla del Raval) i seria l’ enèsima vegada : les mateixes persones a la mateixa cantonada durant 10 ó 12 hores al dia; els clients del bar del davant que criden a la vorera fins les dues de la matinada; els nens tutelats per la Generalitat que continuen al carrer ( encara que han canviat la ubicació); els crits de les víctimes de robatoris que ens desperten moltes nits i que, darrerament, també sentim a les 7 i les 8 del matí; les ganivetades; i afegiria l’ obertura de dos comerços que estan fora de normativa, segons el pla d’ usos vigent.
Podria donar més detalls; podria dir que tothom coneix als “dolents” i podria concretar les suspicàcies veïnals respecte del per què de tot això. Però no ho faré; fins ara no ha servit per resoldre res.
Les vostres tècniques habituals amb nosaltres han estat el cinisme, la mentida, el descrèdit i l’ entreteniment. Us heu especialitzat en posades en escena que ja no enganyen a ningú. Nosaltres no som tontos! Concretant, heu demostrat una manca de respecte absoluta cap a la ciutadania i ara sí, heu perdut tota credibilitat davant nostre.
El que sí vull expressar avui amb tota la força és l’ agraïment a la Itziar, per la seva lleialtat cap als veïns, per la seva honestedat i la seva valentia.
Malgrat tots sospitàvem que estava sola i que, fins i tot, tenia l’ enemic a casa, el que ara s’ ha fet públic, fa venir esgarrifances.
I ens deixa amb la impressió que el que s’ ha destapat és només la punta de l’ iceberg. Acumulem prou vivències que ens ho fan pensar.
La vostra manera d’ actuar no ajuda a generar confiança, ni abans, ni molt menys, ara. Fins i tot ara, que s’ ha destapat l’ olla dels grills, continueu en la mateixa línia. No podeu fer un anàlisi més allunyat de la realitat, assegurant que l’ Ajuntament ha actuat adequadament respecte de la xarxa corrupta. Ens preguntem per què no es va actuar amb més contundència quan es van tenir les primeres sospites de corruptela d’ un dels principals implicats i senzillament vau optar per un canvi de destí. Ens preguntem també com és que ningú no va fer res per destapar la trama corrupta abans que arribés la Itziar a l’ Ajuntament. I també ens preguntem com és que arran de les amenaces que va rebre ella i el seu equip, els seus companys no ho van denunciar i no es van sumar a la seva tasca.
Encara ara, no us heu ni plantejat cessar els càrrecs que apareixen citats en la investigació judicial, amb l’ excusa que no estan imputats. No cal estar imputat per entendre que el seu comportament atempta contra l’ honorabilitat del sistema, que tenen una responsabilitat política i moral, i que ja va sent hora que a la política no s’ hi valgui tot.
No deixa de sorprendre’ ns la vostra capacitat per fer les coses malament. Des de la legislatura passada, o potser l’ anterior, esteu contribuint sistemàticament a una devaluació de la política i dels valors democràtics i heu convertit aquest districte en un femer.
I no vull acabar sense dir que m’ avergonyeixo de vosaltres, que m’ avergonyeixo dels meus representants polítics.
Us demano a més , que deixeu d’ enviar a casa meva aquesta revista de propaganda institucional, l’ últim exemplar de la qual, resa: “ Creus que ho saps tot sobre Barcelona? Que no se t’ escapi res”.
A la merda!

6 comentarios:

  1. Me sumo a esta intervención. Opino exactamente lo mismo.

    A la merda!!!!

    ResponderEliminar
  2. Totalmente de acuerdo, estoy cansado de ver siempre las mismas caras y las mismas mentiras, y es que no hay nadie que se canse de ser político. Han creado una espiral de MIERDA que no se sabe ya quien es quien. No se si estoy delante de un Falconetti, un tragaldabas o bien un fiel servidor de sus servicios.
    La politica esta totalmente contaminada, y esto vale para izquierdosos, derechosos y centrosos.
    Gobernaran si, PERO NO CON MI VOTO.
    Un ciudadano asqueado, a la MIERDA.

    ResponderEliminar
  3. Crec que la millor manera de fer palesa la nostra disconformitat amb el montatge polític actual, és anar a votar en blanc. Tot seguit passo un interessant enllaç al respecte. Un grup de ciutadans han trobat la manera que el vot en blanc sigui computable. Es presenten a les eleccions per tal de recollir tots els vots en blanc i, a continuació, deixar els escons buits. MOLT INTERESSANT!
    http://www.ciudadanosenblanco.com/

    ResponderEliminar
  4. Un altre enllaç on s' explica que "ciudadanos en blanco" es presenten conjuntament amb un altre grup amb qui comparteixen objectius que es diu "escons buits"
    http://wikidiario.info/news/government/spain/-/96d26d34-9ded-41a4-a43f-05e0fdfe4f22/espai-en-blanc.html

    ResponderEliminar
  5. La Audiencia Publica del 14 de este mes.

    Como siempre los vecinos exponiendo temas ¿ cómicos? pues parece que se ríen de nosotros constantemente hasta en las contestaciones.

    Nos Asombro con su presencia el Poderoso Pep García, presidente de la Asociación de vecinos del Raval, y de la cooperativa constructora "del teu Barri", entre las perlas que soltó yo destaco:

    Que la Gerente le llamo para formar parte de uno de estos subgobiernos que se han inventado para seguirnos engañando, mientras se dedican a sus negocios inmobiliarios, con re-calificaciones, cambios de tipo, etc.

    Otra perla que soltó: que todos los Regidores del Distrito, desde Cati Carreras, hasta la misma Escarp, le habían pedido comer con el, que a Carles Martí le dijo: que el nunca llegaría a ser Alcalde, a la Escarp le dijo que fue el quien pago la comida.

    No creo que sea por que no tiene dinero, vendiendo pisos sociales (117), donde se ahorran los 350 €/m2, que aproximadamente se lleva la compra de suelo, con un gasto aproximado de construcción de unos 500 €/m2, y vendiendo los pisos a una media aproximada de 2.000 €/m2.

    http://diariodelostrabajadores.over-blog.es/article-30689327.html

    ResponderEliminar
  6. SÓC UN VEI DEL RAVAL. TINC 12 APARTAMENTS TURISTICS + 3 FAST-FOODS AL MEU EDIFICI. MALGRAT LES DENUNCIES DELS VEINS, L'AJUNTAMENT MAI NO HA FET UNA INSPECCIÓ. SE'NS HA MENYSPREAT O SE'NS HA TOREJAT. ARA HO ENTENC TOT. EM DOL ESPECIALMENT PERQUE SOC D'ESQUERRES DE TOTA LA VIDA, I EM FA MOLT MAL QUE UN AJUNTAMNET QUE ES DIU ECO-SOCIALISTA PERMETI AQUESTA MENA DE MAFIES INTOLERABLE. QUE FA EL PSC? I QUE FA INICIATIVA? COM INICIATIVA POT SEGUIR GOVERNANT AMB AQUESTA COLLA DE MAFIOSOS? QUINA PENA. JO JA NO PUC MES, AIXÒ N OTÉ ARREGLO I EM DISPOSO A VENDRE CASA MEVA I MARXAR DEL BARRI. A LA MERDA! GRACIES ITZIAR. JO

    ResponderEliminar