View My Stats

jueves, 31 de mayo de 2012



 
Delinqüència a Ciutat Vella

Sis detinguts a Barcelona en tres actuacions per dos delictes de furt i un d'estafa

9 comentarios:

  1. Abans de que acabi la legislatura l'objectiu es aconseguir tenir aquesta àrea ben rehabilitad, neta i polida. De manera que ens hem de posar tots mans a l'obra i fer, fer i fer.

    Endevat, doncs... a veure on ens acaba portant les desviacions del projecte original.

    ResponderEliminar
  2. Aixo ni un miracle de Lourdes no hi ha qui ho arregli,

    ResponderEliminar
  3. Quina putada, que t'obliguin a invertir en una rehabilitació de la finca i que et deixin el carrer
    amb l'ambient actual de delinqüencia i incivisme, pixats i altres secrecions corporals!

    No m'estranya que ningú hagi volgut invertir i els pisos hagin quedat com estan ara.

    A ningú se li ha acudit, que si es fomenta un ambient propici es pot atraure inversió privada que rebitalitzi tot el barri...

    o pot-ser el que interessa per alguna obscura rao,
    es que segueixi essent tant decadent com ara.

    Espero que no sigui per fomentar la venda de droga i la prostitució.

    ResponderEliminar
  4. Cap ciutat europea ha permes que a menys de 500 m del seu organ de govern (en el nostre cas la generalitat i l ajuntament) o del diposit documental mes important del pais (la biblioteca de Catalunya), s'hi instali els col.lectiu de delinquents que poblen l'illa robador.

    Seguim essent un pais i una ciutat de pandereta sense planificaciò ni prevencio....

    ResponderEliminar
  5. Uy,plantegeu unes solucions de molt alt nivell, que els nostres politics no alcancen a entendre, ells ja els va be que sigui aixi, tots aqui, que els veins apetxuguin i les inversions ja es faran en altres barris, com ha set sempre.

    ResponderEliminar
  6. Tengo entendido que la Filmoteca se ha quejado que desde que esta instalada en el barrio, a las sesiones infantiles no va nadie, y hacen muy bien los padres de no llevarlos a un lugar tan inospito y degradado, y esto tambien demuestra que la defensa de los menores se la toman a pitorreo,porque nadie se preocupa de los niños que viven aqui, que no pueden escoger el entorno, y que cuando salen a la calle encuentran prostitutas, camellos,drogadictos, delincuentes, y todo lo peor que existe, esto es inmoral e injusto, para los mayoras pero mas para los niños,y si unos padres no cuidan a sus hijos se los quitan, y a los politicos que no se preocupan del bienestar de los niños que les hacen.NADA.baya caradura que tienen.

    ResponderEliminar
  7. No acabo d'entendre que es posi als nens com a carn de canó per alliberar-nos d'alguns col.lectius, com els clients de la prostitució, els camells, drogadictes i delinqüents.
    No hauria de ser al reves?
    Primer ens alliberen d'aquesta càrrega i després els
    nens ja poden sortir a jugar al carrer...

    Imagino que els nens que ens tenen que alliberar son
    els del barri? Espero que no siguin els que fa un temps, havent sortit del casal d'infants del raval,
    ocupaven els pisos del carrer del carme, Ni els menors que es dediquen a robar als vianants del carrer hospital.

    Quan aconsegueixin l'alliberament, proposo aixecar
    un monument al mig de la plaça Salvador Segui al
    Nen desconegut

    ResponderEliminar
  8. I que voleu que facin aquets nens sino es delinquir, es lo que han vist tota la seva vida al barri, I per que aixo no pasi el barri es te de regenerar i aconseguir que sigui un barri mes de Barcelona, i no un barri estigmatizat que es nudreix de la mateixa delinquencia que els nens veuen pels carrers, el que passa que hi ha masa gent que els interesa que continui aixi, perque si es normalitzes llavors no podrien presumir de anar al Raval a fer de bon samarità.

    ResponderEliminar
  9. Donc per aconseguir això només hi ha una possibilitat i que passa foçosament per aquestes dues premises:
    DILUCIO I INVERSIÓ PRIVADA.

    La dilució vol dir que dilueixin els serveis socials amb arees mes amplies de Barcelona (tant els menjadors com els serveis socials de SIDA y prostitutes) i els asistencials com la sala baluard els derivin als hospitals.

    El d'inversió Privada, un cop hi hagi l'efecte dilució y les problemàtiques socials deixin d'estar concentrades en aquesta àrea, s'ha d'atreure a inversors privats que rehabilitin i venguin o lloguin els pisos ( OJO ),sense enganyar.....

    Que als dels pisos nous del davant de la filmoteca els hi varen prometre una cosa per atreure'ls al barri i alguns d'ells han acabat tenint que marxar
    per que varen venir ben enganyats ( i sinó mireu totes
    les pancartes que hi ha als seus balcons)

    Si s'atrauen nous perfils de persones al barri, es podra regenerarà i donarà aire fresc a aquest ambient viciat que hi ha ara. L'alternativa a la regenreació es que aquest cancer avanci fins aconseguir una decrepitud total (algunes finques en son un bon exemple d'aquesta necrosi que es menja el barri)

    ResponderEliminar