View My Stats

miércoles, 17 de julio de 2013

Protesta a Ciutat Vella contra la modificació del pla d'usos

Protesta a Ciutat Vella contra la modificació del pla d'usos

Ciutat Vella mantiene la esencia de su plan de usos

Entitats de Ciutat Vella han convocat una protesta aquest dijous a la tarda, a les 18.00 hores, davant el 'Gat' de Botero de la Rambla del Raval per rebutjar el pla d'usos per al del districte. "Aquest pla no solament neix aliè als conflictes i les necessitats reals dels nostres barris --fruit, entre altres coses, del secret en què s'ha redactat i negociat--, sinó que neix amb el màxim rebuig social".
Les entitats, que prosseguiran la seva protesta a les 19.00 a la seu del districte (on se celebrarà el ple on es presenta la modificació al pla), consideren que les firmes recollides físicament i 'on line', i les 150 al·legacions presentades per entitats de diferents tipus, "deixen en evidència que aquesta és una normativa feta a mida de la indústria turística i hotelera i del pacte entre CiU i el PP"

El pla d'usos de Ciutat Vella posa límit a l'oci a la Ribera

El pretès malabarisme que ha de mantenir la primacia residencial a Ciutat Vella, però permetent una activitat econòmica i turística que alimenta tota la ciutat, es va saldar ahir amb els reajustaments finals al nou pla d'usos del districte. O més ben dit, a la modificació del pla impulsat l'any 2010, que l'ajuntament ha volgut adaptar a la realitat del 2013, segons argumenta la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs (CiU). Entre les novetats respecte a la proposta que va presentar el mes d'abril passat i després de rebre 134 al·legacions amb 612 peticions de canvis, destaca ara l'eliminació total o parcial de tres de les 10 zones plantejades com de tractament especial, davant les al·legacions de ciutadans o entitats que consideraven que es tractava de zones ja saturades. Una d'elles és el passeig de Picasso, que no tindrà facilitats per a nous negocis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario