View My Stats

sábado, 26 de octubre de 2013

Efectivitat policial a ciutat vella amb geolocalitzacio

Detingut un lladre gràcies al sistema de geolocalització del mòbil

Els Mossos detenen Ciutat Vella l'autor d'un atracament gràcies al sistema de geolocalització del mòbil

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a la matinada l'autor d'un atracament a una dona gràcies al sistema de geolocalització del telèfon mòbil de la víctima. L'assalt s'ha produït al voltant de la mitjanit entre els carrers de Girona i Ausiàs March de Barcelona quan el lladre s'ha endut amb força la bossa de la víctima.
La dona ha avisat la policia i ha activat el sistema de geolocalització del seu dispositiu. Finalment una patrulla ha localitzat el sospitós al carrer de la Canuda, a Ciutat Vella.
Per certificar que es tractava del mateix mòbil, ha fet sonar l'alarma del sistema de localització i en aquell moment el detingut ha fugit però ha estat capturat poc després al carrer de la Portaferrissa.
La dona ha pogut recuperar el telèfon, la bossa i els 130 euros que contenia, la documentació personal, targetes de crèdit i unes ulleres. L'assaltant, un home de 29 anys, veí de Premià de Mar (Maresme) i de nacionalitat marroquina, ha quedat detingut per un robatori amb força i està pendent de passar a disposició judicial.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario