View My Stats

jueves, 14 de noviembre de 2013

Benítez va ser atès pels Mossos i el SEM el dia abans

Benítez va haver de ser atès pels Mossos i el SEM el dia abans de la reducció al Raval 

Segons una nota informativa redactada dilluns passat, basada en un atestat policial escrit el 4 d'octubre, avançat per TV3 i confirmat pels Mossos a l'ACN, aquell divendres a mitja tarda, una veïna del mateix bloc es va trobar Benítez al seu replà alterat, plorant i sense samarreta. Quan la veïna li va preguntar què li passava, Benítez l'hauria insultat i alçat la veu, cosa que la va fer entrar a casa i trucar la policia.
Quan va arribar una patrulla, Benítez era al terrat de l'edifici, amb les mans al cap i plorant. Van intentar parlar amb ell i calmar-lo, i quan van provar d'apropar-s'hi Benítez els va dir que no ho fessin. Instants després, en un segon intent d'aproximació per part dels agents, Benítez va situar els punys a l'alçada de la cara en "posició de guàrdia" i fins i tot va intentar colpejar l'agent que tenia més a prop, sense aconseguir-ho.
Finalment, Benítez es va calmar, i va explicar als agents que el seu company de pis no el deixava entrar a l'habitatge perquè ell anava drogat.
Els mossos van aconseguir que Benítez baixés al carrer, i li van dir que segués a terra o al cotxe policial. Benítez va triar la segona opció, perquè el terra estava moll. Els agents van identificar l'home, van trucar a la sala de comandament per dir que estaven amb un home amb problemes de salut mental i van demanar una ambulància del SEM.
Però segons ha pogut saber l'ACN, Benítez no va arribar a ingressar a l'hospital del Mar perquè pel camí es va escapolir del vehicle. Va ser al cap de poques hores quan una treballadora de la neteja del Metro se'l va trobar, afectat per estupefaents o alcohol, a l'estació de la Barceloneta, a prop del centre hospitalari i va avisar la Guàrdia Urbana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario