View My Stats

jueves, 14 de noviembre de 2013

Un miler de persones es manifesta contra la brutalitat policial

Un miler de persones es manifesta contra la brutalitat policial 

Crits contra la impunitat

Centenares de personas se manifiestan en el Raval por la muerte del empresario

Diversos milers de manifestants protesten per l'actuació dels Mossos al Raval

Miles de manifestantes protestan por la actuación de los Mossos

Diversos milers de persones s'han manifestat aquesta nit a Barcelona en protesta per l'actuació dels Mossos d'Esquadra en l'incident que va acabar amb la vida de l'empresari del Gaixample Juan Andrés Benítez i en record del que li va costar la pèrdua d'un ull a Ester Quintana, presumptament a conseqüència de l'impacte d'una bala de goma, fa exactament un any.
Les plataformes Stop Bales de Goma i Ojo con tu Ojo han deixat anar, a les 20.45 hores, 365 globus, un per cada dia de l'any que fa que Ester Quintana va perdre l'ull, en el punt exacte i en el minut exacte en què va rebre l'impacte del projectil que li va causar la lesió. Ha estat el punt àlgid de la manifestació en què s'ha reivindicat la fi de la "impunitat" i de la "brutalitat".
La manifestació ha sortit del Raval a les 19.30 hores i s'ha dirigit cap a la cruïlla del carrer de Casp amb el passeig de Gràcia. La marxa anava encapçalada per una pancarta en què es podia llegir 'Prou d'impunitat. Prou de brutalitat' i els manifestants cridaven consignes com "Justícia per a Juan Andrés", l'empresari mort el 6 d'octubre passat després de ser reduït per agents dels Mossos d'Esquadra

No hay comentarios:

Publicar un comentario