View My Stats

miércoles, 18 de diciembre de 2013

Cau una xarxa de venda de neveres i rentadores obsoletes


Cau una xarxa de venda de neveres i rentadores obsoletes

La Guàrdia Civil va portar a terme ahir una operació contra un grup que es dedicava a revendre molt barates neveres i rentadores obsoletes -i que havien de ser destruïdes- en botigues d'electrodomèstics de segona mà del barri del Raval. Segons van informar a Europa Press fonts pròximes al cas, aquest grup desviava els aparells en mal estat del circuit legal -que dictamina que han de ser destruïts segons un protocol mediambiental- i els tornava a introduir al circuit comercial després de reparar-los. Una vegada arreglats, els venien per 30 euros.
En l'operació del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Fiscalia de Medi Ambient, es van inspeccionar nombroses botigues d'electrodomèstics del barri, la majoria regentades per ciutadans pakistanesos.
Als carrers de Sant Antoni Abat, de la Cera i dels voltants es van inspeccionar més d'una desena de botigues, tot i que encara es desconeix el nombre total de comerços afectats. Durant el matí, una parella de guàrdies controlaven l'accés als establiments mentre uns altres agents realitzaven la inspecció a la interior dels locals.

1 comentario:

  1. Es que el Raval es regeix per unes altres lleis, la permisivitat i la protecció al que infringeixen la llei, Es la llei de l'embut . Per això tots els delinqüents es venen a instar.lar aquí, que ningú els molestara. Quina ganga

    ResponderEliminar