View My Stats

miércoles, 18 de diciembre de 2013

Normalitat a la zona Robador, esperem no només sigui per Nadal

La cúpula del Departament d'Interior de la Generalitat celebró anoche una cena navideña en el restaurante Casa Leopoldo, situado en el barrio del Raval de Barcelona. El conseller Ramon Espadaler convocó en el conocido establecimiento a unas 14 personas, entre los que estaban entre otros el secretario general del departamento, el director de los Mossos d'Esquadra, el del Servei Català de Trànsit, de Bombers o los delegados territoriales. La elección del Raval no fue una casualidad

3 comentarios:

  1. Ja seria hora que la Generalitat es mulles per el Raval, però anant a sopar a casa Leopoldo sols vol dir que es gasten moltíssims diners per un sopar, per variar podrien anar a un chiringuito dels mols que hi han i allà veurien de debò amb el que ens trobem els que vivim en aquest barri deixat de la má de la Generalitat i de l'Ajuntament,quan viatjo a una ciutat Europea i hasta catalana, posem per exemple Girona i veig com mimen els barris antics, encara em fa mes vergonya,volen una Catalunya independent i no son capaços de governar un barri que es a quatre passes de l'anomenat Palau de la Generalitat, anem molt malament ( voldria llegir altres opinions)

    ResponderEliminar
  2. Ja seria hora que la Generalitat es mulles per el Raval, però anant a sopar a casa Leopoldo sols vol dir que es gasten moltíssims diners per un sopar, per variar podrien anar a un chiringuito dels mols que hi han i allà veurien de debò amb el que ens trobem els que vivim en aquest barri deixat de la má de la Generalitat i de l'Ajuntament,quan viatjo a una ciutat Europea i hasta catalana, posem per exemple Girona i veig com mimen els barris antics, encara em fa mes vergonya,volen una Catalunya independent i no son capaços de governar un barri que es a quatre passes de l'anomenat Palau de la Generalitat, anem molt malament ( voldria llegir altres opinions)

    ResponderEliminar
  3. jo tambe sento vergonya de la poca cura que es te del barri que a mes a mes d'estar a quatre passes del centre de govern, envolta la biblioteca de catalunya que conte gran part de la nostra historia, i nomes es te que veure la fauna que hi ha a la plaça rubio i lluc i els voltans de l'antic hospital, i l'urinari a l'aire lliure a l'entrada de la biblioteca infantil de sant pau. quin fastic.

    ResponderEliminar