View My Stats

jueves, 23 de enero de 2014

Després de mes de 5 anys reclamant al consistori... Quants assassinats calen?

Barcelona demana que més Mossos patrullin a la nit a Ciutat Vella

La Comissió de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat, per unanimitat, demanar a la Generalitat que incrementi el nombre de Mossos d'Esquadra que patrullen a la nit pel districte de Ciutat Vella, on hi ha més activitat nocturna que a la resta de la ciutat.
La proposta, formulada pel grup socialista, exigeix també a la Generalitat que augmenti la dotació humana i material de la comissaria dels Mossos en aquest districte "per donar resposta a les problemàtiques de seguretat que es donen en aquest àmbit".
Els carrers de Ciutat Vella han estat l'escenari aquest any de dos homicidis, sense cap relació entre ells, però tots dos comesos de nit.
El tinent d'alcalde de Seguretat Joaquim Forn ha manifestat la preocupació de l'equip de govern local per aquests episodis i ha anunciat que s'abordaran tant a la Junta de Seguretat que se celebrarà el 30 de gener, com a la de Ciutat Vella, del 13 de febrer.
L'homicidi és un tipus de delicte molt estrany a Barcelona, una de les ciutats europees amb l'índex més baix de morts violentes als seus carrers, ha assenyalat Forn que demanat que es posin "les coses al seu lloc" i observar que a Barcelona les dades d'homicidis són baixíssims.
També ha destacat que "la realitat és que les dades de seguretat del districte de Ciutat Vella són bons i el 2013, per tercer any consecutiu, es registra una reducció del 10 % en els delictes i faltes i d'un 50 % en el cas dels homicidis".

No hay comentarios:

Publicar un comentario