View My Stats

sábado, 25 de enero de 2014

El 'cas Benítez' força el relleu del cap dels Mossos del Raval

Rellevat del seu càrrec el responsable de la comissaria de Ciutat Vella després del 'cas Benítez'

El 'cas Benítez' força el relleu del cap dels Mossos del Raval

Relevan al intendente jefe de los mossos imputados por muerte de empresario

 Interior sustituye al intendente jefe de Ciutat Vella y lo envía a Les Corts

L'intendent en cap de la comissaria dels Mossos a Ciutat Vella, Enric García Doñate, ha estat avui rellevat del seu càrrec i substituït per l'intendent Antoni Sánchez, ha informat avui divendres la Conselleria d'Interior. Aquest relleu es produeix després que vuit agents d'aquesta comissaria estiguin imputats per la mort de José Andrés Benítez, que va morir després de ser reduït per la força, i després que algunes associacions veïnals denunciessin la "mà dura" aplicada per la policia autonòmica en aquest districte, on es registren més d'una quarta part dels delictes i detencions de la ciutat.
El relleu de l'intendent en cap de Ciutat Vella ha motivat tres relleus més de comandaments, que el director general de la Policia, Manel Prat, ha justificat en "criteris organitzatius interns i en la voluntat de donar un nou impuls a les unitats i als àmbits territorials del cos dels Mossos d'Esquadra implicats".
Així, la responsabilitat de la divisió de transport l'assumeix el cap intendent Joaquin Bayarri en substitució de l'intendent Antoni Sánchez. Amadeu Domingo substitueix Bayarri en la divisió tècnica de planificació de la seguretat. La comissaria de Ciutat Vella serà dirigida per Antoni Sánchez i el seu fins ara responsables, Enric García Doñate, ha estat destinat a les dependències policials de les Corts, on substitueix Alicia Miriana.
García Doñate va encapçalar la desfilada desafiadora que van protagonitzar el 13 de novembre passat un grup de mossos de paisà i amb la cara tapada que van protegir els companys que anaven a declarar com a imputats per la mort de Benítez al Raval.

No hay comentarios:

Publicar un comentario