View My Stats

jueves, 13 de marzo de 2014

A l'aixample la llei es fa valer, pero no us preocupeu, al Raval tot s'hi val.

L'Eixample posa setge a bicis i conductors incívics

La sanció, com la pedagogia o l'educació, és una de les eines que pot fer servir l'Administració per fer complir una ordenança. Al districte de l'Eixample, l'ajuntament ha decidit recórrer a les denúncies per intentar garantir la convivència entre les bicicletes, els vianants i els vehicles de motor.
Els últims sis mesos, les denúncies a ciclistes incívics han crescut un 94,8%, i el fet més perseguit ha estat la invasió de l'espai de vianants, com per exemple, el passeig central de la Rambla de Catalunya. De la mateixa manera, la policia local ha posat l'accent en el respecte d'aquest col·lectiu a pedals, i per allò de ser equitatiu, les multes a automobilistes i motoristes que atempten contra el ciclista s'han disparat un 94,5%.
En l'últim semestre, la Urbana ha posat 869 denúncies a ciclistes a l'Eixample; 325 per passar en vermell, 183 per circular per espais reservats al vianant i 145 per usar el mòbil o auriculars mentre se circula. S'ha posat especial atenció a la Rambla de Catalunya, on les multes s'han multiplicat per 10 entre els mesos de setembre i febrer respecte al mateix període de l'any anterior. Fruit d'aquesta campanya, s'han imposat 167 denúncies a ciclistes, de les quals 133 fan referència a la circulació pel passeig central.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario