View My Stats

domingo, 30 de marzo de 2014

POLITICA DEL PSC RAVAL , hi ha estils i maneres de fer que no canvien...

Polémica en Ciutat Vella

Jaume Collboni gana las primarias del PSC de Barcelon

La jornada electoral se desarrolló sin incidentes con la salvedad del punto de votación de Ciutat Vella en la calle del Àngels donde se presentaron quejas por la presencia de voluntarios de algunas de las candidaturas que entregaban la papeleta de voto y la moneda de euro imprescindible para votar. Anoche, una de las candidaturas barajaba impugnar esta mesa.

Queda por ver qué efectos tendrá en este escrutinio provisional la posible impugnación que previsiblemente presentaran una o más candidaturas contra lo ocurrido en Ciutat Vella, concretamente en el punto de votación de la calle dels Àngels, donde algunos interventores han denunciado que algunas candidaturas han distribuido papeletas y el euro preceptivo para votar entre ciudadanos extranjeros del distrito. La propaganda electoral en la jornada de votación está prohibida.

5 comentarios:

  1. Puc imaginar perfectament com anirà la gestió del consistori si mai arriven a guanyar els que posen sobres a la butxaca d'immigrants per que els votin.... jjajajajaja.... han estat, son i seran.....
    Tampé em puc imaginar qui tindrà carta blanca al barri per fer el que vulguin si guanyen. Tot pel poder...
    Ara si que s'els hi vegi el plumero abans inclus de que tinguin l'oportunitat de posar la grapa a la gestió de ciutat vella. jajajajajaaj

    ResponderEliminar
  2. Espero que els que intenten guanyar repartint sobres, no siguin del mateix sector del PSC que governaba abans. M'espanta una mica que es tornin a repetir casos com Quilez, Saratoga o les amenaces a la seva propia regidora.... A mi no em fa cap gràcia que puguin tornar els que tenen aquest estil de govern perque poden ser capaços de qualsevol cosa

    ResponderEliminar
  3. El PSC crec que tenen un problema intern bastant greu. Els que ara controlen el partit no son precisament del mateix sector dels que el varen fundar.... pero a sobre, a ciutat vella hi ha un altra facció que també es vol fer amb el poder. jajajaja. Espero que no sigui per mangonejar el barri.

    ResponderEliminar
  4. Una cosa es ser democratic, i l'altre ser burro. Ara resulta que els del PSC els hi trien el representant des de fora del partit. I a sobre, obren la porta als pressumptes corruptes per que els ajudin a guanyar tot repartint sobres. El que si que es clar es que al Raval només podrem tenir els representants que ens mereixem i que son el reflexe del barri.

    ResponderEliminar
  5. Algu sap si aquests pressumptes repartidors de sobres son els que acabaran essent els anomenats càrrecs de confiança en cas que gunyi el PSC?

    ResponderEliminar