View My Stats

miércoles, 2 de abril de 2014

Itziar González denuncia seguiments

Itziar González denuncia seguiments des de l'inici del judici per l'hotel del Palau de la Música

L'exregidora de Barcelona Itziar González ha denunciat aquest divendres davant el tribunal que jutja el cas de l'hotel del Palau de la Música que ha estat objecte de seguiments i d'intimidacions des que va començar el judici, en què avui compareix com a testimoni.

González, que durant la instrucció del cas ja va denunciar pressions perquè no obstaculitzés el projecte de l'hotel del Palau, ha sostingut que algunes d'aquestes intimidacions han estat a la mateixa porta de casa seva, motiu pel qual el 21 de març passat va posar una denúncia.
Durant la seva declaració en el judici, l'exregidora de Ciutat Vella ha assegurat que els veïns no volien més hotels al districte. Segons ha explicat, es va encarregar d'impulsar el procés de participació ciutadana per esbrinar el grau de suport dels veïns a l'hotel i ha afegit que l'aleshores titular d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona i un dels imputats en el cas, Ramon García-Bragado, no hi va posar inconvenients.

La cessió dels terrenys

Així mateix, González ha assegurat que no va tenir coneixement que el Palau de la Música cedís els terrenys on s'havia de construir l'hotel a una empresa privada, Olivia Hotels. Ho va saber l'agost del 2009, una vegada va esclatar el cas i els Mossos van entrar al Palau. Després de conèixer les irregularitats, va demanar entrevistar-se amb l'alcalde Jordi Hereu i García-Bragado, però no va ser rebuda. "Llavors vaig dimitir", ha recordat. "No em sentia escoltada", ha subratllat.
En un altre moment de la declaració, l'exregidora ha admès que durant la tramitació del projecte de l'hotel va rebre pressions de moltes parts, però després ha precisat que eren "intencions i peticions".

No hay comentarios:

Publicar un comentario