View My Stats

miércoles, 11 de junio de 2014

Efectivitat policial


Els Mossos tanquen per primera vegada una associació cannàbica per narcotràfic a BCN

Clausuran una asociación canábica en Ciutat Vella por vender drogas a turistas 

Els Mossos d'Esquadra han tancat per primera vegada a Catalunya una associació de cànnabis del districte de Ciutat Vella de Barcelona, en compliment d'una ordre judicial després de denunciar que al local es traficava amb drogues.
Segons ha informat aquest dimarts la Policia de la Generalitat, el procés de tancament d'aquesta associació va començar el 23 de maig, quan els Mossos van denunciar que al local es produïa i es traficava amb drogues, i també s'afavoria i promocionava el seu consum.
A principis d'any, els agents van observar com un home contactava amb turistes i els acompanyava fins a aquesta associació cannàbica, on en el mateix moment els feia un carnet de soci i els venia marihuana a l'interior del local.
D'aquesta manera, els turistes podien consumir i comprar marihuana sense limitacions durant les seves vacances an la capital catalana.
Aquests fets es van repetir diverses vegades amb diversos turistes, i els agents els van intervenir substàncies estupefaents després de proveir-se en l'esmentat local.
Amb aquests indicis, els investigadors van realitzar una entrada i registre en el local, on es van intervenir 308 grams de marihuana dosificada per a la venda, un tros de 27,5 grams d'haixix, una balança de precisió i una gran quantitat de bosses dosificadores.
També es van trobar llistes de preus per gram de marihuana, així com de begudes i aperitius, fet que va en contra de la regulació d'aquestes associacions, que no poden treure profit econòmic de la seva activitat, ja que són clubs socials exclusius per als socis.
Finalment, el local va ser tancat el dia 5 de juny per ordre judicial, amb la finalitat d'evitar que s'hi continuessin distribuint substàncies estupefaents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario