View My Stats

miércoles, 16 de julio de 2014

Quatre dies de festa major al Raval

Quatre dies de festa major

Raval cultural

Una cercavila de gegants, capgrossos i bestiari festiu obre avui (20.00 hores) la festa major del Raval, que s'allargarà fins diumenge, dia 13, amb el doble objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni i convertir-se en punt de trobada i espai de convivència de tot el barri.

La jornada inaugural continuarà a la plaça de Vicenç Martorell amb pregó de Josep Maria Benet i Jornet (21.00 h) seguit de ball amb la Raval's Band fins a la mitjanit.

Al programa de demà, divendres, destaquen el vespre de concerts a la Rambla del Raval a càrrec de Badalonians Sound, Papa Dick i Freedom Cry, entre d'altres (18.30 a 2.00 h) i les actuacions del Mag Toño i Alexandra Masangkay a Nou de la Rambla amb Paral·lel (19.00 a 1.30 h) i d'Oriol Tramvia a Om amb Arc del Teatre (22.00 h).

El cap de setmana estarà carregadíssim d'activitats de tota mena, per a tots els públics i escampades per tot el barri, des de les places de Salvador Seguí, Folch i Torres, Joan Amades, Terenci Moix i Vázquez Montalbán a la Rambla del Raval, carrer Riereta, Nou de la Rambla i Junta del Comerç. Una rua de foc i traques tancarà les festes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario