View My Stats

miércoles, 15 de octubre de 2014

Efectivitat policial

A presó un lladre detingut 'in fraganti' per robar en quatre pisos de Barcelona en una sola nit 

Ingresa en prisión presunto autor de 4 robos en casas de Barcelona

Detenido 'in fraganti' un ladrón que asaltaba pisos en Barcelona

Detienen 'in fraganti' a un ladrón por robar 4 pisos en una noche en Barcelona Els fets es van produir quan uns agents dels Mossos d'Esquadra que feien tasques de seguretat ciutadana al districte de Ciutat Vella van sentir els crits d'una dona. En dirigir-se al lloc on provenien els crits, van observar un jove que abandonava una bossa de mà entre dos contenidors i fugia corrent fins a entrar a un edifici del mateix carrer. La dona que cridava estava perseguint el jove fugitiu i va informar els agents que l'home havia entrat en el seu pis pel balcó i li havia robat la bossa de mà. Finalment, els agents van detenir l'home que s'amagava en l'àtic d'un pis proper.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Ciutat Vella va tenir coneixement de tres robatoris més que s'havien realitzat durant la mateixa nit, dos en el districte de Ciutat Vella i un en el de Sant Martí.

El detingut, a qui li consten 23 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial el dissabte 11 d'octubre i es va decretar el seu ingrés a presó. Els investigadors no descarten poder relacionar el detingut amb més casos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario