View My Stats

domingo, 14 de diciembre de 2014

Els lobbies turistics aconsegueixen que les decissións dels representants dels veïns per tombar la truita al seu favor?


Els hotels de la Rambla podran conviure en finques amb més usos

Els hotels, aparthotels i pensions que conviuen amb altres usos en una mateixa finca a la Rambla i a la plaça Reial no hauran d'extingir la seva activitat abans de sis anys, com preveia inicialment el pla especial per reordenar l'activitat de la zona. El pes de les al·legacions presentades contra aquesta disposició en particular ha portat l'ajuntament a alleugerir en part la contundència del pla inicial. Sí que es manté el vedat al volum total de places hoteleres, que no podran créixer en cap àmbit (des d'hotels fins a albergs), encara que nous hotels es poden obrir només si prèviament se'n tanca algun en la mateixa proporció.
La comissió d'Hàbitat Urbà va aprovar ahir aquest pla amb els vots de CiU i PP i la reserva de vot dels grups d'esquerra, PSC, ICV-EUiA i UpB. Aquestes formacions van ajornar la seva posició final fins al ple de la setmana que ve que hauria de validar definitivament la norma.
A Amics de la Rambla, que de fet havien consensuat amb l'ajuntament el text original, van destacar ahir que es tracta d'un «ajust o complement». També l'ajuntament va rebutjar que s'haguessin suavitzat les exigències.
Homs va explicar que els afectats eren sobretot pensions històriques, arrelades i tradicionals, i a més el seu funcionament no genera molèsties ni problemes de convivència. No va precisar quantes estarien en aquesta situació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario