View My Stats

viernes, 20 de febrero de 2015

"El Raval no enganya, qui no vulgui soroll que no vingui"

D'això jo en dic exclusió social. 

Es veu que per aquest senyor, els únics que han de ser benvinguts al barri del Raval son uns determinats col.lectiu que només miren per ells mateixos i no tenen en compte el benestar de la resta de veíns que no son com ells. Implicitament justifica que veïns hagin de marxar del barri o que ni s'acostin degut a que diferents col.lectius els hi facin la vida impossible amb contaminació acústica.

Doncs mira per on, molts d'aquests veïns no pensem marxar, i si la cosa va millorant com fins ara, pot-ser aquest senyor es trobi ben aviat que hagi de marxar ell per que no el deixin molestar a ningú o que acabi al jutjat per contaminació acústica. jajajajaja

Segur que aquest senyor es partidari que encara existís el Somorrostro i les xavoles de montjuic i no s'hagin de fer intervencions al barri per permetre que hi pugui viure tothom.

Però no es preocupi senyor Flavià, nosaltres li donem la benvinguda a tothom, a nosaltres no ens molesten ni els turistes, ni els immigrants, sempre que vinguin a viure o conviure, i deixin viure i conviure als demés. ; )

"El Raval no enganya, qui no vulgui soroll que no vingui"



Del seu propi barri, Flavià en detesta els skaters: «Tenen un punt d'ofensiu, i potser ho sento així perquè ja sóc gran. Tampoc m'agraden els turistes que envaeixen Ciutat Vella i qui hi ve només de festa. És clar que el Raval no enganya, qui no vulgui soroll que no vingui», sentencia. «Els turistes encareixen els preus i molesten visualment. A mi, en canvi, un immigrant no em molesta», assegura Flavià. «Quan vaig a altres barris penso: '¿és que no hi ha gent de fora aquí o què?'», assenyala.

No hay comentarios:

Publicar un comentario