View My Stats

domingo, 5 de abril de 2015

El Raval estrena la plaça de la Gardunya




El barri del Raval guanya un nou espai per a ús ciutadà: la plaça de la Gardunya. L'antic espai, que fins ara s'utilitzava com a zona logística, i l'aparcament del mercat de la Boqueria s'han renovat per convertir-se en un nou punt de trobada i d'estada amb usos ciutadans diferents.
De fet, amb aquesta actuació s'ha aprofitat l'ocasió per renovar iampliar la façana posterior del mercat de la Boqueria. En aquests nous espais, que ocupen 1.000 metres quadrats, es col·locaran noves parades de venda i s'incorporaran les instal·lacions i muntacàrregues necessaris per moure les mercaderies des de la zona logística, situada a la planta inferior.
A més, al solar ubicat a la mateixa plaça de la Gardunya, s'hi ha col·locat aquest dimarts la primera pedra de la nova Escola Massana, a pocs metres de la seu actual. El nou equipament, que es preveu que estigui acabat d'aquí 18 mesos, tindrà cinc pisos i una planta subterrània amb un total d'11.000 metres quadrats de superfície.
"No només fem una escola universitària, que s'ho mereixia, sinó que amb aquest nou equipament fem de Barcelona la ciutat de cultura, coneixement, creativitat i innovació que volem i, sobretot, de benestar", ha assegurat l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.
La urbanització de la plaça es completarà a finals del 2015 amb la construcció de 39 vivendes de protecció oficial a l'altre costat de la nova seu de l'Escola Massana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario