View My Stats

domingo, 7 de junio de 2015

Un home mata la seva mare a Ciutat Vella i s'entrega a la Guàrdia Urbana

Un hombre mata a su madre y luego se entrega a la Guardia Urbana 

Un home mata la seva mare a Ciutat Vella i s'entrega a la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha detingut un home acusat de matar la seva mare, de 70 anys, al seu domicili de Barcelona, i després s'ha entregat a la policia i ha sigut ingressat en un centre psiquiàtric després d'una primera valoració mèdica.
Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, el crim, la investigació del qual han assumit els Mossos d'Esquadra, ha tingut lloc cap a les 07.50 hores d'aquest matí, quan el detingut ha apunyalat la seva mare al seu domicili, situat al carrer del Doctor Aiguader, al barri barceloní de Ciutat Vella.
Després de cometre el crim, el presumpte parricida ha sortit al carrer i ha confessat l'homicidi a una patrulla de la Guàrdia Urbana que s'ha trobat a la zona.

INGRÉS PSIQUIÀTRIC

Els agents han detingut l'agressor i, davant els símptomes que presentava, l'han conduït a un centre d'atenció primària (CAP), on s'ha recomanat el seu ingrés en un centre psiquiàtric.
Després d'aquesta valoració mèdica inicial, la Guàrdia Urbana ha portat el detingut a un centre hospitalari, on ha quedat ingressat a la unitat especialitzada de psiquiatria.
Agents de l'àrea d'Homicidis dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del crim, per la qual cosa han inspeccionat el domicili on ha tingut lloc l'apunyalament buscant indicis que permetin aclarir les circumstàncies de l'homicidi.
Els Mossos d'Esquadra tenen previst prendre declaració al presumpte homicida quan l'hi permeti el seu estat de salut mental.
Per la seva part, l'Ajuntament de Barcelona ha desplaçat al lloc del crim el servei d'atenció psicològica del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre familiars i veïns de la víctima i l'agressor que puguin haver presenciat l'homicidi o es trobin mentalment afectats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario