View My Stats

lunes, 28 de septiembre de 2009

El principal problema del nostre barri: la venda de droga

Una bona radiogradia del problema de la droga al nostre barri a La Vanguardia.




4 comentarios:

  1. Vull felicitar a Enrique Figueredo per aquest reportatge que ha fet. Es nota que s'ha documentat bé i ha estat bastant exhaustiu. Dóna gust veure que en aquest país encara hi ha professionals que es prenen seriosament la seva feina.

    Bé, en el mapa hi ha una cosa que voldria pensar que ès una errada: sembla com si la zona 12 inclogués la comissaria dels Mossos. Espero que no sigui veritat.

    ResponderEliminar
  2. Un reportaje muy bien documentado, un titular muy acertado. Una foto impagable.

    A veces tengo la sensación de que medio barrio del Raval vive del tráfico de drogas mientras que el otro medio calla, sobre todo por miedo. Es bueno que las cartas se pongan sobre la mesa, para que las autoridades se den cuenta de que no es sólo la queja de cuatro vecinos maniáticos, sino que se trata de un verdadero problema. Ahora ya es sólo una cuestión de voluntad política elegir entre dejar que la situación continúe degenerando hasta volverse ingobernable o buscar la forma de poner remedio. No es posible seguir negando el problema.

    ResponderEliminar
  3. El reportatge és boníssim, i confirma el que tots els veïns sabem fa temps i darrerament hem començat a denunciar. El que hem pregunto és per què si tothom ho sap, si la policia n'està al cas, si ja ha sortit publicat als diaris amb tots els detalls, com és que no poden fer res per aturar-ho?

    ResponderEliminar
  4. Ara ja tenim tots clar el que signifiquen realment les paraules "servessa-biarr"...

    ResponderEliminar