View My Stats

domingo, 27 de septiembre de 2009

Sobre la drogadicció

Després de llegir l'article d'en Xavier Theros on parlar del pitjor moment del nostre barri (dècades de 1970-1980) amb l'arribada de l'heroïna, aquest dos altres articles ens fan pensar en un panorama semblant. Encara que no volem ser pesimistes, anem pel mateix camí...ho portem denunciant desdes fa massa temps.
El Periódico.
El Periódico.

1 comentario:

  1. Perfecte, gràcies a les iniciatives progres-socials que tot ho solucionen, el ionqui del Raval es el més mimat del món. I a més, ara tenim ionquis de tot el món! Visca la multiculturalitat!

    A mi no em sembla malament que hi hagi centres com les narcosales. És més, si els hi volen donar heroïna gratis, millor encara. Això sí, que no els deixin sortir mentre no siguin persones responsables (és a dir, s'hagin desintoxicat) perquè ara mateix són un perill públic per tots els veïns que vivim prop de la Narcosala i els seus satèl·lits (com Àmbit Prevenció i altres centres de l'estil).

    Si algú pensa que els ionquis poden conviure normalment amb la resta de ciutadans, que faci la prova i els aculli a casa seva un mes. I després en parlem. Ja n'estic fart d'haver de suportar el problema de la droga i a sobre haver de sentir els hipòcrites pijoprogres dient-nos feixistes per no beneir el terra que trepitjen els ionquis.

    ResponderEliminar